Кажи на тая жена да се кротне“ – това послание

...
Кажи на тая жена да се кротне“ – това послание
Коментари Харесай

Съдия Цариградска получила послание „да се кротне“

„ Кажи на тая жена да се кротне “ – това обръщение получава нощес арбитър Владислава Цариградска след изявлението си в БНР през вчерашния ден. Заплашителните думи са ѝ предадени от обща позната, която имат с Веселин Иванов – началник на Дирекция „ Публична връзка “ в прокуратурата.

„ Ако някой дръзне да насочи такива закани към арбитър, какво може да чакат жителите “, попита Цариградска в студиото на Нова тв.

В изявлението си в БНР през вчерашния ден Цариградска сподели, че буди подозрение, че началник на тази конструкция в прокуратурата е точно Иванов, който е подавал сигнали против и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов за имотното му положение.

Съдията знае и за отправени сходни директни закани към проф. Асена Сербезова и взетите от нея ограничения по време на пандемията от COVID-19 от Веселин Иванов.

Рискове за Цариградска се появяват, откакто е разпитана за заканите и опитите над нея за принуждение на длъжностно лице да предприеме несъмнено деяние срещу волята му. Тя има подозрение, че кабинетът ѝ в Луковит е бил подслушван. „ Бюрото 6 месеца не можа да разбере в кой кабинет аз съм била и да извърши инспекция “, сподели тя. Кабинетите са били два.

„ Вече би трябвало да приказваме за проблема „ 8-те нотариуса “. Това демонстрира какъв брой са преплетени сюжетите в единия и другия проблем. Най-вероятно има още доста забъркани хора и унищожени човешки ориси. Съдбата на Навални демонстрира същото – беше изпратен в затвор, където беше премахнат от арбитър. Подчиняването на съдии на мафиотски структури постоянно може да коства живота на хората “, изясни Цариградска.

Съдийката се движи с защита.

Владислава Цариградска прикани сътрудниците си да стартират да приказват, както и публицистите да създадат същото и да бъдат почтени.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР