Кажи му наивен, че да не му кажеш глупав!“ Така

...
Кажи му наивен, че да не му кажеш глупав!“ Така
Коментари Харесай

5-те НАИВНИ до глупост зодии

„ Кажи му доверчив, че да не му кажеш малоумен! “ Така гласи остаряла мъдра сентенция. Оказва се, че всеки знак на Зодиака има, както позитивни, по този начин и негативни страни. Едно от отрицателните неща е нелепостта.
Астролозите са съставили лист топ най-глупави знаци на зодиака, за които експертите на уеб страницата, оферират да узнаете.
5-те наивни до нелепост зодии
Невъзможно е да се каже на 100%, че всички Овни са ужасни диктатори, а всички Козирозите са сполучливи бизнесмени. Благодарение на астрологичните наблюдения е допустимо да се разпознават мощните и слабите страни на зодиакалния знак, които ще отговорят на посочената статистика. И въпреки всичко, в случай че почетете рейтинга на най-наивни до нелепост зодии ще узнаете доста:
Риба
Представителите на тази зодия са толкоз наивни, че са подготвени да повярват във всяка приказка. За да се случи това, обаче на разположение би трябвало да са и ярките страсти. Рибите са доста лесни да бъдат уловени в мрежи или машинация. В резултат на тази им уязвимост, те постоянно се разочароват в любовта, от живота и даже от самите себе си. Често рибите попадат на куката на измамници и шарлатани. За благополучие доста Риби са наясно с този печален факт и не се опасяват да признаят грешките си.
Рак
Ракът също попада в листата на най-наивни до нелепост зодии, въпреки, че не си признава тази своя линия.
Раците изрично отхвърлят да виждат грешките си. Те са сигурни, че постоянно вършат всичко вярно и във всичко, избират да живеят в границите на своята субективна действителност. Поради това, постоянно играят ролята на доста доверчив и малоумен човек.
Скорпион
Скорпионите са известни със своя парещ манталитет и емоционалност, които от време на време засенчват мозъка им. Представителите на този знак са склонни да работят, съгласно волята на сърцето и доста постоянно невъзможността да управляват страстите води до недомислени дейности и недомислени решения. С течение на времето, несъмнено, идва осъзнаването, само че не за дълго - новите страсти още веднъж водят Скорпионите в незнайна посока.
Телец
Телецът е доста твърдоглав и сляпо убеден. Често сляпата убеденост го води до  глупави житейски неточности. Дори препънат, Телецът си затваря очите и още веднъж се излага на риск. Сред астролозите има мнение, че Телецът не научава нищо от живота.
Близнаци
Близнаците по своята същина са доста остроумни и интелектуално развити, само че все пак са на първия ред в тази ранглиста. Причината за тяхната нелепост е ленивостта и наивността. Очилата с розов цвят, пречат на Близнаците да виждат неприятните страни на живота и ги карат да вършат неточности. Представителите на този знак доста постоянно заплащат за своята откровеност, доверчивост и лекост.
Да се ​​доверите на тази оценка или не - вие решавате. При всеки случай, с цел да не загубите убеденост в себе си, би трябвало да научите за своите позитивни страни и да разчитате на тях, когато се постанова да постигнете задачите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР