Кажете ѝ на Цариградска - ако не млъкне, и мъжът

...
Кажете ѝ на Цариградска - ако не млъкне, и мъжът
Коментари Харесай

Ако не млъкне, мъжът ѝ и децата ѝ ще са на дъното на язовира - съдия Цариградска е получила още заплахи

" Кажете ѝ на Цариградска - в случай че не млъкне, и мъжът ѝ, и децата ѝ ще са с бетонирани крайници на дъното на язовира ". Това е опасност, която арбитър Владислава Цариградска заяви пред депутати, че е получила през вчерашния ден.

Цариградска, някогашният областен прокурор на София Невена Зартова и двама гръцки предприемачи са на чуване в парламентарната комисията по случая " Нотариуса ".

" Нотариуса е мъртъв от 31 януари. Кой ме заплашва и кой желае аз да мълча? Мисля, че тук преди мен трябваше да седне господин Сарафов ", разяснява арбитър Цариградска.

Тя съобщи, че правосъдната власт служи на политически поръчки.

" Съдебната власт е изпълнявала политически поръчки и няма по какъв начин изключително в този състав на управлението на прокуратурата - това да откри отговор и вие може да измиете срама от тази институция, тъй като става лавинообразно и е ясно, че са сътрудничили всички управляващи ".

Комисията стартира със спор, защото съдията и двамата гръцки предприемачи отхвърлиха да седнат до някогашния областен прокурор на София Невена Зартова. Тримата обясниха, че не желаят да седят до някой, който им е оказвал напън.

" Нищо персонално към Зартова, само че тя персонално е съдействала към демоничния облик на Божанов и с обезпечаването на прокурорски чадър върху него. Той не е единствено прокурорски, само че и от службите ", сподели Владислава Цариградска.

Очаквайте детайлности.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР