КАИРО (АП) — Сблъсъци между милиции, съюзници на правителството, разтърсиха

...
КАИРО (АП) — Сблъсъци между милиции, съюзници на правителството, разтърсиха
Коментари Харесай

Сблъсъци между милиция в западен либийски град. Най-малко 1 цивилен е бил убит, твърдят официални лица

КАИРО (АП) — Сблъсъци сред милиции, съдружници на държавното управление, раздрусаха крайбрежен град в западна Либия, хващайки фамилии в домовете им и налагайки затварянето на учебните заведения в събота, споделиха публични лица. Най-малко един граждански беше погубен.

Последният припадък на принуждение в засегнатата от безпорядък средиземноморска нация избухна рано в събота в град Завия, на 40 километра (25 мили) западно от столицата Триполи, здравни чиновници сподели.

Службите за кола за спешна помощ и незабавна помощ на Министерството на здравеопазването оповестиха, че минимум един граждански е бил погубен и минимум 22 други са били ранени при конфликтите, които са били в центъра на южната част на града. Редица фамилии са били евакуирани по време на къса пауза в боевете, се споделя в известието.

Либийският червен полумесец, който оказа помощ за евакуацията на арестуваните фамилии, прикани участващите страни да отворят безвредни коридори за останалите фамилии в региона, където се водят боевете.

Министерството на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР