Кафето е една от най-противоречивите напитки в света. Едни теърдят,

...
Кафето е една от най-противоречивите напитки в света. Едни теърдят,
Коментари Харесай

Магическата сила на кафето: Kак влияе на енергията и биополето

Кафето е една от най-противоречивите питиета в света. Едни теърдят, че е потребно, а други го назовават нездравословно. Време е да разберем по какъв начин се отразява то на нашето биополе.

Независимо дали желаете да се стоплите в леден зимен ден или да се тонизирате, най-хубавите затоплящи питиета за прибавяне на сила могат да ви оказват помощ. Те могат да бъдат чудесна опция на кофеина, който работи по сходен метод, само че не води до най-приятните последствия.
Разберете по какъв начин сами да си гледате на КАФЕ
В тази публикация ще ви разкрием какво в действителност означат другите фигурки, които се появяват в чашата за кафе, откакто го изпиете. Изобр...
Прочети повече
Какво ни дава кафето

Като начало е значимо да разберем какво е въздействието на кофеина върху здравето на човешкото тяло. Кофеинът работи стимулиращо върху целия организъм, само че тялото ни бързо привиква с всеки „ допинг “. Ето за какво, учените мощно предлагат да пиете кафе не повече от един или два пъти дневно. Ако пиете мощна напитка, един път е задоволително. За тези, които обичат леко кафе, можете да пиете по няколко чаши дневно.

Кафето и човешката сила

Кафето краткотрайно отваря всички чакри на човек. Много е значимо да запомните, че в тези моменти, когато чакрите са в застой, отварянето им води до обстоятелството, че те изразходват ресурсите си доста по-бързо. Просто казано, не би трябвало да пиете кафе, в случай че се почувствате прекомерно изтощени. Леко неразположение и заспалост могат да бъдат „ излекувани “ с чаша ободряваща напитка, само че най-добре е да не го вършиме, в случай че сте изцяло изтощени. Това по-скоро ще утежни нещата.
Защо възрастните би трябвало да пият кафе – отгoворът ще ви изненада
Учени от университета Едит Коуен (Австралия) организираха изследване, което сподели, че потреблението на кафе има капацитет да понижи когнити...
Прочети повече
Специалистите по биоенергетиката поучават да не се пие кафе на празен корем. На сутринта първо би трябвало да активирате работата на вашето биополе, като употребявате естествени способи. Пийте кафе дружно с десерт, с цел да помогнете на силата да се натрупа по-нежно.

Второто значимо предписание за човешката сила е изборът на естествени артикули. Спрете се на напитка от кафе на зърна, в случай че не желаете да навредите на биополето.

Не забравяйте, че пристрастеността към кафето е неприятен табиет и всеки неприятен табиет унищожава силата на човек, понижава силата на неговата аура. Всички отрицателни привички ни лишават шанса.

Освен това, специалистите по биоенергетиката са изцяло съгласни с учените, че не би трябвало да пиете кафе по-малко от 5 часа преди лягане. Дори и да заспите под въздействието на кофеина, силата и силата ви няма да се възстановят по верния метод. На другия ден ще станете от леглото претрупани и изтощени.
Учени изясниха изгодата от кафето за организма
Учени от университетите в Саутхемптън и Единбург са разкрили изгодите от кафето за организма. Според тях използването на обичаната ободрител...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР