Кафене в Банкок е предприело нестандартен маркетингов подход за привличане

...
Кафене в Банкок е предприело нестандартен маркетингов подход за привличане
Коментари Харесай

Кафене на смъртта - новата атракция на Банкок

Кафене в Банкок е подхванало ексцентричен маркетингов метод за привличане на клиенти - " потапяне в гибелта ". Основна атракция на заведението е предлагането до момента в който човек се любува на напитката си, да полегне в същински ковчег, написа CNN.

Реакциите са спорни. Повечето гости се шокират и се отхвърлят от прекарването. Тези, които се съгласяват, единствено след три минути се усещат разтърсени, треперещи, само че и успокоени или заредени.

5-годишната Тами, да вземем за пример, се престрашава да влезе в ковчега, само че не остава вътре за повече от няколко минути, поради обезпокоително възприятие и боязън. Отвореният бял ковчег, ситуиран тъкмо до масите на посетителите, чака своите посетители гратис. Притъмненият фон се добавя от скелети и скулптури на Буда.

 Кафене на гибелта - новата атракция на Банкок
© Facebook/Kid Mai Death Cafe

Идеята за необикновената услуга е на професор от Университета в Банкок като част от неговата докторска дисертация в региона на логиката на психиката и религията. Конкретната тематика е " Как да понижим корупцията и да повишим прозрачността в Тайланд посредством потреблението на будизма ". Пред CNN той коментира, че Буда постоянно преподавал за осъзнаването на гибелта и казвал, че когато мислим и осъзнаваме гибелта си, ще понижим " Аз-а " в мозъка си, алчността и гнева.

Освен ковчега заведението предлага и тематични разхладителни питиета и дребни сладки с недвусмилените пророчества " остава ви една година ", " остава ви един месец " или " това е последният ви ден ". Най-популярни са комбинацията от десерти " раждане ", " зрялост ", " болежка " и " гибел ". За всички тях има отстъпка от 10%, в случай че полегнете в ковчега.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР