Кафене с кучета компаньони в Югозападен Китай, което боядисва козината

...
Кафене с кучета компаньони в Югозападен Китай, което боядисва козината
Коментари Харесай

Кафене в Китай има своите „кучета панди“

Кафене с кучета компаньони в Югозападен Китай, което боядисва козината на животни в черно и бяло, с цел да замязят на бебета панди, провокира разгорещени диспути за правата на животните, съобщи Агенция Франс Прес.

Заведението отвори порти предишния месец в Чънду в провинция Съчуан. В кафенето клиентите имат опция да са в компанията на 6 кучета от породата чау чау.



Видео, качено на осведомителния уебсайт Хонконг нюз, демонстрира, че клиенти галят пухестите животинки и ги назовават " кучета ппанди " . Окуражен от триумфа измежду клиентелата, притежателят на кафенето Хуан съобщи, че към този момент предлага услугата боядисване на животни компаньони.
 
A Chinese cafe is under fire for painting dogs as pandas to stand out in the competitive pet cafe market
— CNN International (@cnni)

" Всяко боядисване коства 1500 юана (190 евро) - сподели той. - Цената е по-скоро висока. След като е минал нужното образование, член на личния състав може да трансформира куче от породата чау чау в панда за към един ден. " -->

Хаштагът " Да боядисаш куче и да го превърнеш в панда за 1500 юана " провокира огромен интерес и доста мнения в китайската платформа Уейбо . " Предлагам притежателят на кафенето да бъде оцветен в черно и бяло ", декларира един от потребителите й. " Кучетата и котките обичат хората компаньони, без значение от външния им тип. Защо да не демонстрираме същата доброта към тях? ", отбелязва различен консуматор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР