Кадровите проблеми пред селекционера на Германия Йоахим Льов продължават да

...
Кадровите проблеми пред селекционера на Германия Йоахим Льов продължават да
Коментари Харесай

Контузените в германския национален тим нямат край

Кадровите проблеми пред селекционера на Германия Йоахим Льов не престават да се задълбочават, откакто стана ясно, че няма да може да разчита на още трима играчи за идната контрола с Аржентина в сряда в Дортмунд. Тимо Вернер е с вирусно заболяване, до момента в който Илкай Гюндоган и Йонатан Та са с травми.

Марко Ройс също е под въпрос за срещата поради контузия, само че вярата в лекарския щаб на Бундестима е и четиримата да бъдат подготвени за квалификационния мач с Естония в неделя в Талин.

Льов трябваше да се лиши от услугите на седем съществени играчи още преди да разгласи групата си за двата мача, а през уикенда стана ясно, че няма да може да разчита и на Тони Кроос, Йонас Хектор и Матиас Гинтер, които получиха контузии в последните срещи на клубните си тимове. Това докара до изпращането на незабавни повиквателни на Суат Сердар от Шалке 04, Надим Амири от Байер (Леверкузен), Себастиан Руди от Хофенхайм и Робин Кох от Фрайбург.

@JulianBrandt on the squad's rejuvenation:

" We're trying to start our own chapter. That will certainly need a bit more time, but we've got a great group of players. " #DieMannschaft pic.twitter.com/IPYUH458eK
— Germany (@DFB_Team_EN) October 8, 2019
" С толкоз доста травми обстановката няма по какъв начин да е приятна, тъй като затруднява работата ни и прави класирането ни за Европейското състезание много по-трудно ", сподели Льов през днешния ден.

Той добави, че дебют като титуляри против " гаучосите " ще създадат бранителят Никлас Щарк от Херта (Берлин) и нападателят Лука Валдшмит от Фрайбург.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР