Кадрови офицер от Разузнавателното управление на Генералния щаб у нас

...
Кадрови офицер от Разузнавателното управление на Генералния щаб у нас
Коментари Харесай

Експерт: Ядрената война е неизбежна, ако Украйна не капитулира

Кадрови офицер от Разузнавателното ръководство на Генералния щаб у нас изясни в профила си във Фейсбук, че това, на което светът е очевидец през днешния ден, е геополитически конфликт сред Руската федерация и Съединени американски щати, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. След това, за нас неразбиращите, той обясни що е " мироопазваща военна интервенция “ и по какво се отличава тя от " действителната война “.

Ето какво написа той:

" На 24.02.2022г. в 5.00ч. Въоръжените сили на Руската федерация започнаха " мироопазваща военна интервенция “ на територията на Украйна!

Реална война, гражданска и братоубийствена, в Украйна се води към този момент осем години, след кървавия държавен прелом по сюжета на " Цветната гражданска война ", откакто Споразумението, подписано от президента на Украйна Янукович и министрите на Външните работи на Германия, Франция и Полша просъществува единствено 24 часа и беше изхвърлено в кошчето от....американците.

В тази братоубийствена война против Донбас починаха 17 000 деца, дами и възрастни, а инвалидите са към 40 000, само че Съединени американски щати, Европейски Съюз и НАТО си затваряха очите.

Защо?

Защото Съединени американски щати, НАТО и Европейски Съюз превръщаха цяла Украйна в плацдарм за война против Руската Федерация.

Мироопазващата военна интервенция в Украйна беше неизбежна, освен тъй като в Донбас живеят към 1 200 000 жители на Руската Федерация, избивани от паравоенни украински подразделения...с натовски съветници, а на територията на Украйна се построиха над 80 американски военни бази, над 1100 военни обекти...с натовско оръжие.

Мироопазващата военна интервенция в Украйна е специфична военна интервенция, чиято цел е цялостно заличаване на военната инфраструктура, построена от Съединени американски щати и НАТО, която заплашва сигурността на Руската Федерация.

Унищожават се единствено военни обекти...с ювелирна акуратност, като не се засягат цивилен обекти и не се срутва стопанската система на Украйна.

Войната е тотално заличаване на всичко, що е на Театъра на военните дейности...

Примери за това са войната на НАТО в Югославия през 1999г., която продължи 78 дни и на Съединени американски щати и Англия в Ирак.....за свалянето на президента Саддам Хюсеин от власт, упрекнат, че разполага с химическо оръжие.

Ирак не разполагаше с химическо оръжие и министър председателят на Англия Антъни Чарлс Линтън Блеър се извини години по-късно!

Това са известните обстоятелства!

Какво следва?

1. Пълната и безусловна капитулация на Украйна!

2. Пълен неутралитет на Украйна!

3. Повече никакви Натовски подразделения, съветници и натовско въоръжение на територията на Украйна!

4. Въоръжените сили на Руската Федерация ще останат на територията на Украйна толкоз, колкото американците са на територията на Германия след Втората Световна война, даже и повече, в случай че би трябвало.

5. Всяка военна помощ - оръжие и легионери за паравоенните формиравания в Украйна ще се преглеждат зато опасност за сигурността на Руската федерация и ще бъдат унищожавани без предизвестие!

Украинският народ самичък ще избере Украйна дали ще е президентска или парламентарна република!

Колкото до глобите на Съединени американски щати и Европейски Съюз, то ще последват и контрасанкции!

Например:

1.Германия изпраща оръжие за Украйна!Прекъсване на всякакво доставяне на Германия с газ за 6 месеца, като това ще продължи с още 6 месецаи национализиране на всичко що има Германия в Руската Федерация.

2.Франция изпраща оръжие и легионери! Същите наказания ще последват и към нея и всяка натовска страна, България в това число!

Условията на Руската федерация за мир в Европа и в целия свят остават същите!

1. Никаква агитация на територията на Източна и Централна Европа.

2. Никакви американски военни подразделения на територията на Източна и Централна Европа.

3. Никакво уголемение на НАТО на Изток и връщане на НАТО в черупката си...до 1997г.

Нещо неразбираемо?

Съединени американски щати са велика международна мощ, само че мирът в целия свят е по-скъп от съществуването на Съединени американски щати.

Затова Западът ще пожертва Съединени американски щати и ще се лиши от американската " братска " прегръдка, в случай че желае да оцелее. А  не Европейски Съюз и целият Запад да повтарят като папагал, България в това число, това, което им кажат във Вашингтон!

Другата опция е ВОЙНА....

Трета Световна, която за броени минути ще е термоядрена война!

01.03.2022г., 08.40ч.

Димитър Димитров, кадрови офицер от Разузнавателното управление на Генералния щаб, отдел " Нелегално разузнаване " от 01.09.1978г. до 01.09.1993г. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР