Кадрите са показвани в съда, но интересен е въпросът защо

...
Кадрите са показвани в съда, но интересен е въпросът защо
Коментари Харесай

Къде е отговорността на организаторите на протестите 2020 г., пита Джамбазки

Кадрите са показвани в съда, само че забавен е въпросът за какво излизат чак в този момент. Странно е да се твърди, че тези фрагменти са били укривани, в случай че те са показвани в съда.

Toва съобщи евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки пред Нова телевизия след фрагментите с полицейското принуждение от миналогодишните цивилен митинги. Припомняме, че Вътрешна македонска революционна организация, част от Обединени патриоти, бяха в съдружно съглашение с ГЕРБ при ръководството на кабинета през 2020 година - интервалът, в който се случиха митингите през 2020 година

Джамбазки подсети, че минути преди да се случат нещата, запечатани на фрагментите, служителите на реда са били нападани с бомби, факли и павета.

Къде е отговорността на хората, които са били уредници на митингите, запита той.

Според него, в случай че някои блъска, наскърбява и бие служителите на реда по през целия ден на елементарни, е обикновено те да си изтърван нервите. Противопоставянето на едната тематика и неспоменаването на провокациите полицейските чиновници да бъдат запалени живи, да бъдат замеряни, да бъдат бити с пръчки, не е правилно, сподели Джамбазки.

Във връзка с мигрантския напън, Джамбазки разяснява, че Турция няма съображение да задържа мигрантите, чиято цел е да тръгнат към Европа през България. Когато Вътрешна македонска революционна организация били в по този начин нареченото " омразно ръководството ", границите били спокойни, имало ограда и миграцията била нулева, регистрира Джамбазки. Вътрешна македонска революционна организация ще упорства да се вземат ограничения и да се закрият мигрантските центрове. Мигрантите не би трябвало да бъдат приютявани, сподели Ангел Джамбазки.

Той ще упорства на европейско равнище афганистанците да бъдат депортирани. Който е заплашван от войните в Близкия изток, да си заплаща сметките, безапелационен бе евродепутатът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР