Кадрите от протеста в подкрепа на Иван Гешев пред ВСС

...
Кадрите от протеста в подкрепа на Иван Гешев пред ВСС
Коментари Харесай

Протестиращият Фейсбук: Агитките и властта са в мрачна симбиоза

Кадрите от митинга в поддръжка на Иван Гешев пред Висш съдебен съвет предизвикаха карикатуриста Христо Комарницки да напише в профила си във Facebook: " За Гешев! Това са хората. Това е дъното – агитките и властта в мрачна симбиоза. После англичаните са ви отговорни ".

" Трябва да призная, че митингът в поддръжка на Гешев е добре проведен. Непрекъснато докарват нови групички, които заменят отиващите си. Преди малко клас гимназисти се изниза в индианска нишка, а на негово място влиза стройна редица братя роми. За Гешев!
Опитвам се да счете какъв брой пари коства днешното зрелище на цирк " България ", само че не съм наясно с цените ", разяснява Комарницки.

Към обяд уредниците на митинга приканиха хората, подкрепящи Гешев пред Висш съдебен съвет, да си сложат негова фотография в персоналните си профили в обществената мрежа.

" Интересно е да е следи по какъв начин " батките " от митинга за Гешев се разпореждат пред смълчаните и смутени редови служители на реда. Веднага се схваща кой командва парада. Добре пристигнали в Мутроленд ", добави карикатуристът.

Не всички разсъждаваха с такива детайлности върху демонстрацията пред Висш съдебен съвет.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР