Кадри за сигурност заснеха две млади момичета, които скачат от

...
Кадри за сигурност заснеха две млади момичета, които скачат от
Коментари Харесай

Сестрите скачат от прозореца на 5-ия етаж, за да избягат от пожар в апартамент, за който се твърди, че е подпален от бившия приятел на майка им

Кадри за сигурност снимаха две млади девойки, които скачат от петия етаж на жилищна постройка в Детройт, откакто някогашният другар на майка им Твърди се, че гаджето го е запалил.

Видеото демонстрира неидентифицирани съседи, стоящи до матрак, застлан на тротоара, преди да вдигнат ръце, с цел да заловен 8-годишно момиче, което съумя да се измъкне.

След това момичето погледна нагоре към постройката, където сестра й и майка й останаха в капан, преди да хвърлят облекла върху матрака, с цел да смекчат рухването им.

14-годишната сестра изскочи по-късно, само че се приземи толкоз мощно, че счупи глезена и китката си, заяви FOX 2 Детройт. Очаква се тя да се възвърне изцяло.

Може да се види по какъв начин трима съседи хващат 8-годишното момиченце, скочило от петия етаж на жилището. (Полицейско ръководство в Детройт)

Майката е избавен от пожарникари благодарение на стълба. Бившият й другар, 43-годишната Марион Скръгс, е упрекнат в подпалването на а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР