Кадри ютюб: Луксът, в който живее Мира от Хелс китчън,

...
Кадри ютюб: Луксът, в който живее Мира от Хелс китчън,
Коментари Харесай

Луксът, в който живее Мира Профирова от Хелс китчън, смая България

Кадри ютюб: Луксът, в който живее Мира от Хелс китчън, смая феновете

Зрителите и почитатели на “ Игри на волята “ и несъмнено Хелс китчън, помнят една от най-красивите участнички тази година – Мирослава Профирова.

Брюнетката, за която се говореше, че разполага с милиони, нито за миг не го сподели, а тъкмо противоположното – мощна воля за победа, борбеност и себераздаване и в двете риалити излъчвания.

Мира сътвори личен Ютюб канал, чието студио е личния й дом, където няма да се занимава с реклами на всякакви артикули, сходно на нашенските инфлуенсъри, а се показва като сполучлива стопанка и водеща.



Тя кани посетители в първокласния си дом и там готвят ястия дружно.

Но акцентът няма да са уменията в кухнята, а кулинарията ще ги сближава и подготвя към откровени диалози.

Създадох този канал, с цел да си приказваме сладки приказки за живота, фамилията, децата, бизнеса, модата и всичко, което ни носи сладки усмивки. Ще сготвям вкусни ястия с подбрани посетители.

Така разгласи начинанието самата Мира.



Не може да не направи усещане първокласната кухня на Мира, която е решена в тъмни тонове, които сега са на респект из Европа, съвременни са и в Щатите.

Обзаведена е с дизайнерски шкафове, само че това, което се набива на очи са готварските уреди, които са вградени и кухненските плотове в черно.



Дневната с столова е в стила на кухнята, само че там са вкарани бели детайли, които я вършат да наподобява още по-луксозно.

Наред стаята се кипри огромна трапезна маса, комфортна за разточителните угощения. Първият й посетител Куков обаче като експерт ландшафтен проектант имаше забележка към домакинята. Той я посъветва да освежи дома си, като вкара повече цветя и жива растителност в палата си.


Позитивната майка на три деца има и доста фенове, които я поддържат и следват.
Много си красива Мира❤️И аз, като една много суетна жена, няма по какъв начин да не призная, че ти се удивлявам, изглеждаш прелестно. Красива, интелигентна, възпитана, добра брачна половинка и майка…и се справяше чудесно в борбите, въпреки и да не си състезател. Имаме потребност от такива хора тук.

Мира имаш невероятна кухня, ще е доста забавна да ни покажеш по-подробно решенията, на които си се спряла като дизайн, уреди, материал и всичко друго
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР