Кадри ютуб и инстаграм: Ще ви кажа истината за мен,

...
Кадри ютуб и инстаграм: Ще ви кажа истината за мен,
Коментари Харесай

Валерия от Ергенът: Спрете се, казвам ви истината за Евгени и майка му

Кадри ютуб и инстаграм: Ще ви кажа истината за мен, Евгени и майка му, разгласи Валерия

Интересът към двойката, която излезе от сантименталното риалити „ Ергенът “ не стихва.

Много хора са любопитни какво вършат в този момент, дали са към момента дружно и Валерия задоволява това любознание в едно искрено изявление.

Смятам, че за късото време, в което можем да се виждаме с Евгени, не страда от липса на внимание, пък и се е срещал и е привикнал с някои от моите любимци и най-много моето, което е на всички места с нас.

Скоро ще го срещна и с приюта.
Той в действителност доста обича животни, само че наподобява, че надали не доста се опасява, нещо, което му е останало от детството.


От моето кученце не се опасява, дори спят дружно.

И двамата се приспособяваме към живота на другия, изключително в този момент около концертите е доста е ангажиран и под напрежение, изключително с този в Пловдив.

Опитвам се да съм на всички места и Евгени наподобява удовлетворен, най-вероятно се оправям добре със задачата да бъда до него.

За любовта си към животните Валерия показа, че това й е от най-ранна детска възраст.

Винаги ги е обичала и си е мечтала да има подслон и да се грижи за тях. От месото като храна се отхвърля, когато става очевидец, по какъв начин се колят животни на село, това надълбоко я травмира. Дори за нея животните в зоологическите градини са бедстващи, затворени, гладни и нещастни.

Мъжете са се отдръпнали от нея след края на предаването и то не толкоз поради това, че е обвързана.

Причината е в твърдия темперамент, който сподели съгласно нея. Може би това ги е поизплашило и не са очаквали една красива дама да е борбена и да отстоява позициите си по този начин.



Конфликтът с родителите на Евгени и най-много с майка му, нещо на което станахме очевидци е към този момент зад тила им. Поне това споделя Валерия.

След предаването се виждахме по-често и се поопознахме.

Майка му доста си обича децата, фамилията и като всяка една майка желае най-хубавото.

Това не значи, че си постанова мнението безусловно.

За най-голямата си конкуренция Елена сподели, че не ревнува никога, тъй като не вижда да е имало каквато и да е химия сред годеника й и нея.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР