Кадри: Youtube, На по чашка с Глория и приятели“, Instagram,

...
Кадри: Youtube, На по чашка с Глория и приятели“, Instagram,
Коментари Харесай

Андреа: С Кубрат ссме приятели, но майката на децата му е агресивна към мен

Кадри: Youtube, „ На по чашка с Глория и другари “, Instagram, Андреа и Instagram, Кубрат Пулев

Разтърсваща изповед направи певицата Андреа в Youtube рубриката с Глория „ На по чашка с Глория и другари “. Пред водещата Глория Йорданова фолк изпълнителката приказва за дългогодишния си другар – боксьорът Кубрат Пулев, с който се разделиха, както и за упоритостите си за кино кариера.



„ С положителни усеща съм останала към Кубрат. Аз съм с положителни усеща към всички хора, които са били в моя живот. Особено толкоз години. Не може с някой да сте били толкоз години и да не… Абе знаеш ли кое е грозното? Защо той не приказва за мен. Защо единствено аз би трябвало да приказвам за него? “, сподели тя.

Запитана дали го обича още, Андреа отговори: „ Ако 15 години си бил с някого и той е бил от самото начало с теб. Той е бил там, той е бил слушател, фен, участник, живее с теб, диша твоя въздух, спи с теб, яде с теб, ти няма ли да свързваш всичко, което се е случило до този миг с този човек? Говорим чисто логичен, нищо любовно “.



„ Дали изпитваш някакви усеща още към него? Обичаш ли го към момента? “, продължи да упорства Глория Йорданова.

„ Не знам дали знаеш, само че той към този момент има две деца. Смятам, че е редно аз да погледам към този момент напред към моя личен живот, и да се интересувам единствено от личния си живот. Това, че аз мога да подкрепям връзки с него, да бъдем другари, да се поддържаме, това е супер. Ние поддържаме. Но имам и нападателна подигравка от неговата другарка ли е, каква е. Както той я назовава „ майката на моите деца “. Нещо такова. Не – „ майката на децата, които се родиха “. Нещо такова. Ще наподобява доста грозно аз да разисквам неговия персонален живот. Затова би трябвало да спрем дотук. Но бях нападната. Затова излязоха и някакви неща в моя ютюб канал, за което не мога да укривам, тъй като е моя канал. Да, аз се опазих, отговорих на нападките. Явно нещо се случва. Но аз го поддържам. Истината е такава, че аз желая да бъде благополучен – с дечицата, които има, в случай че обича дамата, която е с него, да бъде благополучен с нея. Искам той да е благополучен със фамилията си, не знам дали има семейство в действителност, тъй като семейство е една доста мощна дума за мен. Но желая той да е благополучен – с децата си, с който и да е, дали с тази жена, дали с някоя друга. Нека да е благополучен. Ние имаме страхотни другарски връзки и това е. Няма какво друго да кажа “, безапелационна бе тя.



Певицата разкри, че към момента няма нов мъж до себе си, а условията й за подобен са много съществени. „ Аз мисля, че индивидът би трябвало да е над мен – да е по-умен, по-начетен, по-одухотворен, по-успял. Бих се зарадвала да се занимава с музика или с изкуство. Да е още по-успял в тази сфера. За да ме научи мен. Но към този момент няма подобен мъж. Не съм срещала “, показа изпълнителката.



Андреа призна, че би желала да направи кариера в киното. Тя към този момент е взела участие в един филм и един сериал – „ Мисия Лондон “ и „ Столичани допълнително “. „ Актьорското майсторство е предизвикателство за мен и аз желая да го развъртвам. Моята най-голяма е смела фантазия е да дирижирам филми, само че всичко се опира до бюджет. Доставя ми голямо наслаждение. Посредствени и второстепенни функции не ми се играят. Искам да съм подготвена за основна роля, само че към момента не съм. Имам да изучавам доста. За да имаш основна роля в един филм и да можеш да си позволиш да си правиш каквото си искаш, ти би трябвало да си продуцент, да даваш парите. Но даже да не си, в случай че искаш да те вземат на съществено като артист, без значение кой заплаща за кино лентата, имаш да се учиш. Мисля, че имам заложба, предадена ми от баба ми, само че имам доста да изучавам “, счита тя.



„ С Любо Нейков сме другари. Казвала съм му – искаш магьосница, играя магьосница, казваш ми просякиня, ще бъда просякиня. Боядисвам си косата кафява, махам грима, като най-голямата просякиня на земята ще пълзя. Само и единствено хората да ми видят труда, да ме видят друга. Аз не дръзвам да бъда друга. Смятам, че аз самата ще нахраня моята душа, че мога да бъда друга. А не фолкаджийката, циркаджийката с бомбите. Какви функции ми харесват? Драматургия. Аз доста виждам филми. Обичам истерични филми, филми на убийци, на психопати, желая жена, която ще убие, ще заколи някой, и няма да й мигне окото. Великолепният режисьор Мартин Макариев е снимал два мои клипа. В единия ме накара да убия Борис Солтарийски. Каза: „ Борис като се наклони желая да го заколиш като урод. Казах – няма проблем. Направих го с една секира. Кубрат ми сподели, че го тревожа, задето не ми е трепнало окото “, сподели тя с усмивка.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР