кадри YouTube/Иван и Андрей НеофишълБългарската Коледа е връх на лицемерната

...
кадри YouTube/Иван и Андрей НеофишълБългарската Коледа е връх на лицемерната
Коментари Харесай

Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл

„ Българската Коледа ” е връх на лицемерната щедрост, това съобщи продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „ Неофишъл ”, което се излъчва в YouTube. Двамата безусловно се нахвърлиха с остри мнения против най-известната дарителска акция, само че и на другите сходни, в които вземат участие политици.

Тезата на Иван Христов и Андрей Арнаудов е обвързвана особено с изразходването на събраните средства. В последното издание на „ Българската Коледа ” бяха дарени към 2,5 млн. лв.. Те бяха изразходвани за техника за детски отделения в лечебни заведения в страната.


`); break case width
„ Политици ни гледат тъжно и ни споделят да дарим левче за нещо, което екзистенциален проблем. Парите за детското опазване на здравето би трябвало да идват от държавния бюджет, а не от щедрост ”, безапелационни бяха Иван и Андрей.



Те не пропуснаха да упоменат неналичието на национална детска болница и обявиха, че такава ще коства едвам 0,13% от бюджета на страната, освен това еднократно.

„ Българската Коледа ” и другите благотворителни начинания би трябвало да ги има, само че парите за тях би трябвало да отиват за надграждане, а не за базови потребности, на които страната не е дала отговор, обясниха двамата водеща. Според Иван и Андрей, парите за щедрост би трябвало да се дават на надарени деца или за факултети по българистика в непознати университети.



Те загатнаха и още един продуцентски аргумент. Спектакълът на „ Българската Коледа ” е много скъпа продукция и за него се заплащат доста пари, които могат да отидат в нуждаещите се, а не във звездите, които вземат участие в концерта, обявиха Иван и Андрей.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР