кадри YouTube/Bulgaria ON AIR, Фейсбук/Слави ТрифоновЧаст от тактиката на опозиционните

...
кадри YouTube/Bulgaria ON AIR, Фейсбук/Слави ТрифоновЧаст от тактиката на опозиционните
Коментари Харесай

Трябва ли му охрана на Божанков? Тошко иска да го бие, Слави го нарича “жена“

кадри YouTube/Bulgaria ON AIR, Фейсбук/Слави Трифонов

Част от тактиката на опозиционните партии в Народното събрание е да нападат освен държавното управление, само че и съответни депутати на ръководещите. Безспорно един от тях е Явор Божанков, който е подложен на непрекъснат тормоз от “Възраждане ” и Има Такъв Народ. И в случай че до неотдавна експанзията беше вербална, не различен, а Тошко Йорданов, водачът на групата на Слави Трифонов в Народното събрание сподели, че нещата могат бързо да получат друго изменение.



Кадрите от съвещанието на комисията за машинния избор, на която беше изслушан ютюбърът Станислав Цанов, отправил обвинявания към починалия Алексей Петров, демонстрираха ясно, че Йорданов физически заплашва Божанков. Агресията, с която той отива към сътрудника си от Политическа партия, е повече от явна.



За момента към момента Явор Божанков не е отнесъл пердах от никого.

Но би трябвало ли това да се случи, с цел да станат връзките сред депутатите в българския парламент цивилизовани, а не примитивни?

Важно е да се означи, че словесните офанзиви против някогашният социалист, минал в Политическа партия откакто беше изключен от групата на Българска социалистическа партия, също са доста груби и искрено дебелашки.



Пример за това е изявлението на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов, което гласи: “Явор Божанков е като жена, която спи с доста мъже ”.

Тази фраза несъмнено не демонстрира обикновено отношение към политически конкурент. Да не приказваме, че за Слави Трифонов очевидно най-голямата засегнатост е да назова някого “жена ”, което е много притеснително.

Физически конфликт в българското Народно заседание не би изненадал никого. Няма и да е изненада, в случай че в него е намесен и Явор Божанков. Нищо чудно от другата страна да е народен представител от Има Такъв Народ. В партията на Слави Трифонов очевидно са разочаровани, че изнесените от ютюбъра Станислав Цанов изказвания не провокират народен скандал досега. Това удостовери и водача им. Дано разочарованието им да не се трансформира в експанзия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР