Кадри видео ФБ и Нова ТВ: Димо и Ралица Паскалева

...
Кадри видео ФБ и Нова ТВ: Димо и Ралица Паскалева
Коментари Харесай

Димо и Ралица Паскалева правят България на луда, никога няма да видите това в „Игри на волята“

Кадри видео ФБ и Нова ТВ: Димо и Ралица Паскалева вършат България на луда, в никакъв случай няма да видите това в „ Игри на волята “

Отвъд прелестните лица и усмивки зад кадър на „ Игри на волята “ се вижда нещо, което Нова телевизия няма да покаже.

Димо Алексиев и бременната Ралица Паскалева дават директиви и излъчват морал, само че какво се крие зад кадър.

Състезанието за мощ и издръжливост е в разгара си.

„ Игри на волята “ приковава почитателите към екрана.И тази година продуцентите на „ Игри на волята “ са приготвили зрелищно шоу, в което обществената игра и тактиките са не по-малко значими от физическата мощ и ловкостта на арената.Много борби, победи и загуби, апетит и бедност, всичко това е включено във сюжета.
Но едно са изпуснали от екипа на предаването, които от дълго време са завършили със фотосите, остава единствено да научим спечелилия.
Някои върли почитатели на силовото риалити желаеха да видят с очите си мястото на развиване на борбите, които гледат от екрана. Голям потрес обаче за тях бе това, което завариха на мястото. Сякаш торнадо е минало през красивия морски бряг. Навсякъде нахвърляни отпадъци и останки от структури, употребени за игрите.Недопустима мърлящина е това от страна на екипа и с право доста фенове се възмущават на гледката.

Всяка година е едно и също! Аз по тази причина и не ги виждам!!! И толкоз време към този момент безнаказано „ украсяват “ южното ни Черноморие!). И всяка година ги снимат тия мизерии и нищо!!!

но не може да е нищо, би трябвало да бъдат глобени, напряко да чистят от Резово до Созопол плажовете им е малко! Как е допустимо екипът на предаване с подобен бюджет, облаги, гледаемост- да позволява подобен огромен гаф. Във всяка естествена страна ще ги разпердушинят.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg