Кадри в социалните мрежи на измъчвано куче възмутиха хората. Знае

...
Кадри в социалните мрежи на измъчвано куче възмутиха хората. Знае
Коментари Харесай

Какво е състоянието на кучето, нападнато от питбул в Правец

Кадри в обществените мрежи на измъчвано куче възмутиха хората. Знае ли се кой е причинителят и какви ограничения са подхванати?

Кучето Джена от Правец все още е добре, макар проявената експанзия. От полицията потвърдиха, че в действителност има подобен случай на принуждение над животно, като видеото е снимано при започване на тази година. Двете момчета – измъчващото кучето и снимащото клипа, са арестувани. Образувано е досъдебно дело против тях.

Едва в този момент обаче фрагментите се появяват в обществените мрежи. Видеото предизвика обаче митинг пред РПУ на ВМР в Правец.

„ Разбрах от обществените мрежи – обадиха ми се другари, че са разпознали мястото и кучето. В полицията ми демонстрираха клипа. Обясниха ми, че момчетата са арестувани и е формирано досъдебно произвеждане против тях за образуване на пердах с кучета “, сподели пред БТВ Николай Аврамов, който е притежател на кучето.

Собственикът на Джена забелязал рани по тялото ѝ, само че решил, че тя се е сбила с бездомни кучета. Не е подозирал за случая, до момента в който не са му се обадили другари в края на предходната седмица. Според Аврамов има и други случаи на експанзия против животни от тези две момчета.

„ Това, което ние желаеме, е отговорните да получат заслуженото – затвор. Не е обикновено нашите дребни деца да гледат тази експанзия, тъй като те се учат едно от друго. А най-лошото е, че тази експанзия не е единствено против бездомните животни, а и против нашите деца “, разяснява случая и Биляна Сотирова от „ Справедливост за Мечо “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР