Кадри в интернет показаха как огромен град се изсипва върху

...
Кадри в интернет показаха как огромен град се изсипва върху
Коментари Харесай

Леден ад от небето падна и в Испания! Град като малки пъпеши ся смърт и разрушения

Кадри в интернет демонстрираха по какъв начин голям град се изсипва върху Испания по време на гневна лятна стихия.  Буците лед, по-големи от топки за голф, са падали от небето, смачквайки всичко, в северната част на страната. Ужасът е сниман с камера, оповестява в. " Дейли Мейл ". На видеото се вижда по какъв начин големите парчета лед удрят земята с такава мощ, че те незабавно отскачат от нея.

На клипа се чува и звука от ударите на ледените парчета по покрива на постройка и по земята.

В мрежата се въртят и фотоси, на които се виждат смачкани коли и мъртви овце да лежат по земята.

Все още не е известно дали бурята, блъснала на 13 юли, е предизвикала човешки жертви.

Това е следващият от серията естествени явления, които удариха Испания този месец.

На фрагменти в мрежата се вижда също по какъв начин град удря града Алмазан, ситуиран покрай град Сория – също в северна Испания.

Градът е бил толкоз мощен, че изключителните екипи са извадили снегорините, с цел да почистят улиците.

Друга стихия по-рано този месец удари Мурсия в южната част на Испания.

Аномалното време провокира бедствия още в Гърция, Хърватия и Турция. На места се изляха над 180 литра дъжд на квадратен метър и ситуацията в действителност беше сериозно - блокирани туристи, унищожени плажове, мълния даже умъртви човек.

Градушка с величина на топка за тенис удари региона Загоре в северната част на Ххърватия и аргументи огромни вреди, предава хърватската организация HINA. Пострадали са регионите на градовете Крапина, Долна Стубица, Кланец, Преграда, Забог, Златар, Вараждин, Лепоглава, Вараждинске Топлице, Иванич град, Самобор и други

Тази заран Истанбул осъмна в мрак поради проливния дъжд, който продължава с нестихваща мощ от нощес насам. За един час в Истанбул са се изсипали 50 литра превалявания на един кв. м, като месечната норма е 30 литра, оповестяват hurriyetdailynews.com и други турски медии. Дъждът аргументи големи наводнения по пътищата, залети са няколко квартала. Истанбул безусловно е в плен на пороите. Реки текат по улиците и в двете елементи на мегаполиса. Телевизиите демонстрираха хора, които плуват или се пробват да преминат през водите, които текат като реки. Коли се носят по водата.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР