кадри: телевизия Черно мореПредседателят на Общински съвет – Варна Тодор

...
кадри: телевизия Черно мореПредседателят на Общински съвет – Варна Тодор
Коментари Харесай

Скандал на сесията във Варна! Председателят Балабанов изгони варненка с полиция, след като го пита докога ще чака общинско жилище!

кадри: телевизия " Черно море "

Председателят на Общински съвет – Варна Тодор Балабанов се ядоса доста на неуместен въпрос на майка на две деца, която от 10 години чака да бъде настанен в общинско жилище, защото дава отговор на всички критерии за това. Той първо даде думата на дамата за изявление, след това ѝ я лиши и в последна сметка извика служител на реда да я изведе от залата дружно с едно от децата ѝ, което е с увреждания.

Варненката излезе на трибуната откакто изиска думата в точката, в която се обсъждаше годишния доклад на неработещата общинска компания „ Жилфонд “. Явно подведена от името, тя реши, че става въпрос за структурата, която се занимава с настаняване на нуждаещи се в общински жилища. Тя изиска да се изкаже и откакто ръководителят Балабанов ѝ разреши да се изкаже, тя излезе на трибуната и описа историята си.

Преди 10 години, откакто майка ѝ умряла, тя кандидатствала за общинско жилище. „ Нямам парцели, нямам вила, давам отговор на всички условия. Имам едно дете с проблеми, имам и друго “, сподели варненката. Тя добави, че за следващ път е подала документи преди 2 години.

Жената попита непосредствено ръководителя на Общинския съвет Тодор Балабанов за какво за 2 години въобще няма никакъв отговор на настояването си. Съветникът от ГЕРБ в този миг реши да ѝ отнеме думата, тъй като въпросът не е всъщност по точката в дневния ред. Варненката обаче продължи да приказва, да задава въпроси и да разяснява. След няколко предизвестия ръководителят извика полицията, която да изведе дамата и едно от децата ѝ, което беше с нея на сесията.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР