Кадри с кражба на детски велосипед в Пловдив възмутиха социалните

...
Кадри с кражба на детски велосипед в Пловдив възмутиха социалните
Коментари Харесай

Кражба на детско колело в Пловдив възмути социалните мрежи

Кадри с кражба на детски велосипед в Пловдив възмутиха обществените мрежи. Потърпевшото семейство се надява полицията, благодарение на жители, бързо да разкрие крадеца.

Около 21 ч. чужд мъж влиза невъзмутимо в непознат парцел и без да бърза излиза с детски велосипед. Случката се разиграва на дребната пловдивска улица " Русе ". Колелото е на сина на Иван Запрянов. Според охранителните камери стопаните на дома са се разминали по знамение с крадеца.

" Съпругата ми, дружно с децата, се прибира безусловно 3-4 минути преди крадецът да влезне. Основният проблем идва от там, тъй като при една възможна среща, нали осъзнавате, че този човек евентуално има нож. Стреснат под адреналин или наркозависим– нищо не му пречи от напрежението да направи най-голямата пакост ", съобщи Иван.

Мъжът е засегнат от арогантността на крадеца.

" Наглостта да влезеш в един ранен час. На самите фрагменти се вижда по какъв начин индивидът е извънредно несмущаван от това, че влиза да краде. Той влиза спокоен, не бърза и ме възмущава, тъй като брачната половинка ми сега я боязън да се прибира по мрачно “, добави той.

Иван Запрянов разгласява фрагментите в обществените мрежи с вярата крадецът да бъде разпознат.

" Имаме няколко сигнала, които към мен са пуснали. Аз съм ги препратил към полицията, защото държа връзка и с тях, тъй като е извънредно значимо този случай да се реши “, добави той.

От полицията прецизираха за bTV, че сега се води разследване
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР