Кадри показаха неуспешния опит на мъж от Тексас да надхитри

...
Кадри показаха неуспешния опит на мъж от Тексас да надхитри
Коментари Харесай

Робот в действие: Бот успя да арестува човек ВИДЕО

Кадри демонстрираха несполучливия опит на мъж от Тексас да надхитри полицейски робот. Бягството приключи със сълзотворен газ, като мъжът, 39-годишният Феликс Делароса, беше блъснат от дроида, комично сваляйки панталоните му.
Wild footage showed a Texas man`s outrageous attempt to outsmart a police robot that ended with him being tear-gassed and rammed by the droid.

Делароса откри огън по ченгета против банди, които се пробваха да се свържат с него в хотел, в който беше отседнал, и неведнъж отхвърли заповеди на договарящите от SWAT, настояват локални медии.

Това предиздвикало полицията да изпрати собствен робот за бомби, който също бил стрелян от издирвания мъж.

Когато ботът се приближи до стаята на Делароса, някогашният пандизчия се появи през прозореца и покри бота с одеяло. Той изглежда си помислил, че е победил машината, само че служителят на реда, който я контролираше, отърси тъканта и пусна сълзотворен газ в стаята му през отворения прозорец. 

Тогава наказаният можеше да се види по какъв начин изпълзява през прозореца и пада на пода. 

Дезориентиран той покрива лицето си и се помъчи да стане, само че роботът стартира да го минава през него, смъквайки късите панталони му и разкривайки аленото долни дрехи. 

Продължава да го блъска и най-после го притиска към стената, тъй че чиновниците на SWAT да могат безвредно да влязат и да извършат арест. 

Сега Делароса е упрекнат в нахлуване при утежняващи условия против държавен чиновник след конфликт, траял съвсем два часа. 

Първоначално полицията била отишла да търси Делароса, защото имало издадена заповед за ареста му заради нарушаване на условно освобождение за манипулиране на електронното му устройство за наблюдаване. 

През 2017 година Делароса беше наказан на 20 години затвор за произвеждане и доставка на следено вещество.

Делароса беше освободен от пандиза и пуснат на условно освобождение през април 2022 година, съгласно регистрите на държавния затвор.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР