Кадри Отровното триоТази вечер е поредната от протестите срещу кабинета

...
Кадри Отровното триоТази вечер е поредната от протестите срещу кабинета
Коментари Харесай

Отровното трио: Над 35 000 души от провинцията са се придвижили към София

Кадри Отровното трио

Тази вечер е следващата от митингите против кабинета на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев. Протестиращите се готвят за идното на следващия ден Велико Народно Въстание - второ издание. Генералната подготовка тази нощ минава спокойно, а хората биват обучавани какво да вършат, в случай че бъдат обгазени, подложени на полицейска експанзия и други сходни изстъпления от страна на органите на реда, предава

В триъгълника на властта още веднъж има хилядно голям брой, което желае оставки неотложно.

Отровното трио разкри, че към този момент над 35 000 души от провинцията са се придвижили към София, с цел да се причислят на следващия ден към всеобщите прояви на Въстанието. Очаква се още два пъти по толкоз най-малко да изпълнят центъра на столицата.

В същото време полицията подхваща драконовски ограничения за сигурност и на следващия ден ще има куп КПП-та, през които хората ще минават и ще бъдат претърсвани за рискови предмети и пиротехника.

Какво се случва довечера можете да видите във видеата по-долу, където има и други потребни вграждания от водачите на митингите.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР