Кадри от охранителна камера в района на булевард Черни връх“

...
Кадри от охранителна камера в района на булевард Черни връх“
Коментари Харесай

Шестима пешеходци на косъм от удара в колата на Милен Цветков

Кадри от охранителна камера в региона на бул. „ Черни връх “ демонстрира момента на злополуката, при която 22-годишения Кристиан се врязва в спрялата кола на червен светофар на журналиста Милен Цветков и го отнася 20 метра във вътрешността в кръстовището. При жестокия съдбовен удар шестима пешеходци, пресичащи в този момента на зелен светофар, се разминават на косъм със гибелта.

Камерата записва злополуката, станала на 19 април – Великден, в 18:03:49 часа.

От Бърза помощ на няколко пъти оповестиха, че сигналът е подаден в 18:16 часа, а 6 минути по-късно на мястото на случая е пристигнала колата за спешна помощ.

От вътрешното министерство оповестиха, че злополуката е станала към 18 часа.

На видео фрагментите се вижда още по какъв начин седми пешеходец минава през пътеката безусловно няколко секунди преди злокобния удар на „ Ауди “-то в колата на журналиста.

Вижда се, че джипът на 22-годишия се врязва с доста мощна скорост в спрялата на светофара кола на Цветков.

Кадрите от охранителна камера в региона, публикувани в обществената мрежа Facebook, може да видите тук: https://www.facebook.com/gmarinchev/videos/3403387769676052/

За съдбовната злополука, предизвикала гибелта на Милен Цветков в ареста са четирима души, арестувани до 24 часа.

Зад кормилото на джипа „ Ауди “ е седял 22-годишният Кристиан Николов под въздействието на опиати. В ареста са още неговата майка – изпълнителен шеф на „ Винпром – Карнобат ”, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги и приятелката на водача 21-годишната Симона Цветкова. Георги и Симона избягаха от мястото на случая незабавно след него, само че в този момент са арестувани.

В сряда прокуратурата ще внесе искане в Софийски градски съд за непрекъснат арест на Кристиан. От държавното обвиняване ще стимулират настояването с заплаха, че в случай че е на независимост Кристиан Николов може да извърши друго закононарушение и да се укрие.

На майката на младия мъж, Десислава Пешева, ще бъде повдигнато обвиняване за това, че предоставила автомобил на дрогирания си наследник. Започва и цялостна инспекция на компаниите, в които тя взе участие.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР