Кадри: Нова твВсе още без следа от рецидивиста Радослав Колев.

...
Кадри: Нова твВсе още без следа от рецидивиста Радослав Колев.
Коментари Харесай

Дни след убийството на Пелов: Все още няма следа от Радослав Колев

Кадри: Нова тв

Все още без диря от рецидивиста Радослав Колев . Почти седмица, откакто Владимир Пелов беше погубен, полицията продължава да търси другия пандизчия. Според някогашния началник на отдел „ Убийства ” в Национална следствена служба Андрей Цветанов нищо не би го спряло да убие още веднъж. Това счита и единствената оживяла жертва на Колев. Мъжът приказва единствено пред Нова тв.

Смел, невъзмутим, безмилостен . Така единствената оживяла жертва на Радослав Колев разказва избягалия рецидивист. Тихомир Каменов се среща с него през 2014 година в жилището, в който живял с Румен Шопов – компютърен експерт от Национална агенция за приходите, погубен от Колев по изключително нечовечен метод.

Следващият трябвало да бъде Тихомир. Радослав го удрял с ръце, нож и чук и съумял да счупи черепа му. След като оцелява, Тихомир свидетелства против Колев. Той не има вяра, че ще го заловен.

Според някогашния началник на отдел „ Убийства ” Андрей Цветанов са позволени неточности, тъй като Пелов и Колев са съумели да избягат и тъй като не са ги разкрили в точния момент.

„ Бягат двама и убиват човек. Вината не е единствено на Министерство на вътрешните работи. Вината е и на прокуратура и разследване ”, счита Цветанов.

Според него било разумно избягалите рецидивисти да се укрият в Ботевград, тъй като познават ситуацията там. Нищо изненадващо нямало и в променения външен тип.

Докато Радослав Колев е на независимост, Тихомир ще продължава да живее в боязън. Дали Колев е жив и дали към момента е в България са въпроси, които към момента нямат отговор.

Рано тази заран Владимир Пелов беше заровен, само че не в родния Ботевград, а на няколко километра от него – в Гурково.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР