Кадри: Нова ТвВодещите на Като две капки вода по Нова

...
Кадри: Нова ТвВодещите на Като две капки вода по Нова
Коментари Харесай

Рачков и Зуека ошашавиха всички с визията си

Кадри: Нова Тв

Водещите на „ Като две капки вода ” по Нова Тв Димитър Рачков и Васил Василев-Зуек още веднъж изненадаха аудиторията на предаването. Тази вечер надарените артисти излязоха на сцената предрешени като големи пилета и под звуците на песничката на патето Яки накараха цялата зала да стане на крайници, с цел да изтанцува дружно с тях обичания на дребни и огромни пачи танц.

И макар че гласът зад кадър ги показа като „ орлите на ефира ”, двамата побързаха да уточнят, че от дълго време не са освен това от пилета.







„ Навремето бяхме орли, само че след това в тази компания ни подрязаха крилата ”, изясни Зуека. „ Използват ни да мътим, тъй като сме били златните кокошки на ефира ”, добави той.





А Рачков  се оплака, че преди е летял постоянно до Малдивите, само че в този момент го прави единствено продуцентът, тъй като неговите пера били оскубани.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР