Кадри: Нова ТвВъзложителят на проекта за Ларгото - Драгомир Драганов

...
Кадри: Нова ТвВъзложителят на проекта за Ларгото - Драгомир Драганов
Коментари Харесай

Горещи новини за скандала „Ало, Банов съм”. Шеф разкри говорил ли е с министъра да бъде спестена неустойката за Ларгото

Кадри: Нова Тв

Възложителят на плана за Ларгото - Драгомир Драганов от компанията реализатор „ Пътища и мостове ”, отхвърли да е приказвал с министъра на културата Боил Банов да бъде избегнато заплащането на наказателна клауза от 750 000 лв.. Както е известно, страната заведе правосъден иск за тази сума против компанията.

„ Нямам спомен да сме говорили с Банов на сходна тематика. С господин Банов сме говорили по други въпроси по телефона и сме провеждали оперативки, както и с всички хора, които имат директно или индиректно касателство към обекта. ”, сподели Драганов.

Управителят на „ Пътища и мостове ” Росен Колелиев пък добави: „ Нямахме авторски контрол и инвеститорски надзор, които да си поемат функционалностите, и по тази причина уведомихме Министерството, че до момента в който не поеме сходен надзор, ще има закъснение. Имаше най-малко 33 метода обектът да не стане и един единствен да стане. Ние ще създадем каквото би трябвало, да свършим обекта, защото е доста значим за София и Министерството, и по-късно да се разппределят европейските пари. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР