Кадри Нова ТВВ последното издание на Като две капки вода“

...
Кадри Нова ТВВ последното издание на Като две капки вода“
Коментари Харесай

„Скрита самоличност“ срещу „Островът на 100-те гривни“

Кадри Нова ТВ

В последното издание на „ Като две капки вода “ стана ясно, че Маги Халваджиян готви ново за нашите ширини шоу с водещ Герасим Георгиев Геро. То ще се споделя „ Скрита идентичност “ и ще изпита инстинктите и способността за безпогрешно първо усещане и на българската аудитория.

Оказа се, че Виктор Николаев си го е поискал преди две години и в този момент е доста благополучен, че ще го има.

Това е маг Николаев, факира Виктор, по този начин го дефинира продуцентът на шоуто Кирил Киров – Кико и изясни в резюме същността на играта.
`); break case width
Във всеки епизод един състезател се изправя пред осем мистериозни персонажи и лист с техните специалности или други забавни обстоятелства от техните биографии. Участникът би трябвало да реши кой факт или специалност за кого се отнася в гонене на огромната премия от 100 000 лв..


По време на следствието най-важните оръжия, нужни за успеха, ще бъдат логиката и интуицията.
Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкоз повече нараства паричната премия, която може да завоюва. Но по правилник може и да загуби, в случай че не разпознае съответния участник. Всичко това трансформира „ Скрита идентичност “ в едно увлекателно телевизионно следствие, на което дължи и големия си зрителски триумф.

Казаха ми да не ви споделям по кое време започва, само че доста скоро започваме фотоси и кастинга тече, отговори на любознанието на водещите Кико. Критерият е разтропани хора с сила, такива като нас, обърна се към одеве влезлия Иво Аръков.

Всеки може да взе участие, не се изискват никакви специфични умения, продължи Кико като прикани хората да се записват.



Иво Аръков пък от своя страна показа, че терзанието му в Капките е отшумяло още в първия лайв и в този момент чака даже с огромно неспокойствие срещата с 11 000 души аудитория онлайн за последната вечер на шоуто.

Режисьорът на Капките не се подведе по сякаш почтения въпрос на Виктор Николаев дали това сред Рачков и Веселин Маринов е сюжет и отклони отговора като сподели единствено, че множеството е импровизация сред двамата.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР