Кадри Нова ТВТази седмица две двойки бяха изправени пред телевизора“

...
Кадри Нова ТВТази седмица две двойки бяха изправени пред телевизора“
Коментари Харесай

Участничка в „Един за друг“ припадна

Кадри Нова ТВ

Тази седмица две двойки бяха изправени пред „ тв приемника “ както споделят те мястото на елиминациите. Едни от най-забавните участници в “Един за различен ” – Йоана и Румен от Трявна, направиха невъзможното и се избавиха от елиминация и овакантяване на предаването.

Двата следващи изгубени залога, седмичният банкрут и шестото място в отборното тестване не съумяха да ги пречупят. Те съумяха да завоюват позитивния избор с четири на три гласа против юристите Йордан и Елизабет. Те пък се трансфораха във втората двойка духове в любовното имение след Ивана и Ивайло. Решаващият глас в интерес на бедстващите Йоана и Румен пристигна от брокера Светослав и брачната половинка му Сияна, които донесоха спасението им.


`); break case width
Задачата на участниците бе да изберат петте най-големи минуса на своите половинки, всред тридесет вероятни избора. Всичко това те трябваше да създадат, прикрепени към въжета и употребявайки съгласуваност, устойчивост и работа в екип.



Доста проблеми изпитаха Сияна и Светослав, в чиято игра нежната половинка едвам не припадна. Множеството несполучливи опити да докопа възглавничките по този начин я изтощиха, че тя не можеше да диша и се наложи да влезе доктор и да прегледа положението й.

След малко отмора и вода борбената русокоска съумя да се освести и продължи играта.

Най-умело се оправиха фотографите Петя и Дилян, за които това бе и първи триумф в отборните тествания. Най-бавно със задачата завърши двойката на Йордан и Елизабет от Момчилград, които прескочиха границата от двадесет и седем минути – резултат, който ги прати на тв приемника за повторно този сезон.



Никаква реакция на угриженост, от Светльо. Сисито я виждам изоставена след 3, 4 години, доста се прикриват като двойка, аз не виждам любов в тях.

Ситуацията в действителност изглеждаше притеснителна.
Браво и на двамата – на нея, че се съвзе и на него, че остана спокоен и невъзмутим, без да всява непотребна суматоха.
Така разясниха феновете обстановката с припадъка на Сияна.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР