Кадри Нова ТВСъвсем скоро стартира Скрита самоличност“, където участниците ще

...
Кадри Нова ТВСъвсем скоро стартира Скрита самоличност“, където участниците ще
Коментари Харесай

„Скрита самоличност“ стартира на 3 юни

Кадри Нова ТВ

Съвсем скоро започва „ Скрита идентичност “, където участниците ще се трансфорат в същински детективи и ще разчитат на вътрешен глас, с цел да завоюват премията от 100 хиляди лв.. Зрителите, дружно с участниците могат да тестват своята бдителност и логическо мислене с шоуто, което започва на 3 юни.

 

Целта ми е да отпусна участниците, да се успокоят и да мислят по-трезво. Защото в студиото адреналинът се подвига. Искам да завоюват колкото се може повече, разкрива водещият Геро и добавя, че самият той не знае кои са скритите самоличности.
`); break case width
Това прави по-интересно шоуто и за мен. Гледам единствено да отправям вниманието на участника, който би трябвало да разкрие самоличностите. Подсещам го за жокерите, в случай че има такива и може да ги употребява, да следи детайлите, да бъде деликатен. Като същински следователи сме. Но тук не отговаряме на въпроси с нараснала компликация, не са значими знанията, а по-скоро усет и бдителност, показа Геро.



В това предаване би трябвало да имаш натъртено око и да си предвидлив. Все едно са хвърлили Шерлок Холмс на незнайно място на престъпление и той би трябвало да открие и свърже уликите, с цел да разкрие самоличността. В предаването демонстрираме същинските специалности на хората или такива, които са работили преди, представяме техни занимания, ползи, достижения.

Най-трудният стадий от предаването е когато се появи тайнственият родственик. Всички участниците досега считат, че това е най-трудното тестване. Но още веднъж оказваме помощ на участниците – даваме им разнообразни варианти и благоприятни условия да усилят или понижат залозите си. Но в действителност тук би трябвало да са доста наблюдателни.

Зрителите са любопитни какво ще предложи този път Маги Халваджиян и дали шоуто ще се трансформира в обичано.



Честно казано аз съм прелестно сюрпризирана, че ще има какво да се гледа след края на риалити предаванията от пролетния сезон. Ще му дам късмет. Дано да си заслужава! А и детективската пристрастеност ме владее.

Ще му дам късмет като на всяко ново нещо. Пускам най-малко епизод-два да видя ще ми допадне ли. От толкоз кримки дето съм изгледала, ми звучи много забавно дали ще съумея да позная по подсказките.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР