Кадри Нова ТВРиалити форматите са най-гледаните предавания в националния ефир

...
Кадри Нова ТВРиалити форматите са най-гледаните предавания в националния ефир
Коментари Харесай

Нова ТВ възражда забравено риалити през новата 2024

Кадри Нова ТВ

Риалити форматите са най-гледаните излъчвания в националния ефир и малките екрани се надпреварват кой да покаже по-интересно наличие и да завоюва феновете на своя страна.

Всички се пробват да показват нещо автентично, невиждано, с което да завоюва повече публикапред дребните екрани.

Досега БТВ имаше превез над Нова с няколкото сполучливи риалити формата като Мастър началник, Фермата и Гласът на България, от който даже и Рачков не съумя да отклони фенове.



За идната година се приготвят да отвърнат на удара и най-много на наложилото се към този момент сантиментално риалити „ Ергенът “.

Нова възражда Денсинг старс, който беше хитов формат преди съвсем цяло десетилетие.

То имаше няколко сезона, като последният бе излъчен през 2014 година. Водещи на предаването бяха Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов.



Няколко имена се завъртяха в пространството за водещи, само че сякаш най-вероятно Сашо Кадиев ще заеме тяхното място откакто е към този момент свободен от утринния ефир. Безработният артист заработва някой лев като инфлуенсър в обществените мрежи, като снима продуктови реклами, само че те надали могат да отговорят на стандартите на Катиното момче за стремежи живот. Все още не е ясно и кой ще се впусне в танци и кой ще ги прави оценка. Да си напомним, че в журито на формата бяха Илиана Раева, Галена Великова, Алфредо Торес и Христо Мутафчиев.



„ Като две капки вода “ също ще излъчат следващия си сезон и шоуто на Халваджиян обичайно обира фенове от съперниците си.

БТВ се отхвърли и от турските сериали, които към този момент няма да бъдат предавани в праймтайма на малкия екран. Мислят да запълнят това най-гледано време в този часови диапазон с български продукции. Нищо няма да ни учуди и в случай че пробват да поизтупат още нещичко от по този начин гледаните сезони на Биг брат, както се споделя всичко в името на Негово Величество фена.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР