Кадри Нова ТВНай-после обявиха старта на любимото на много зрители

...
Кадри Нова ТВНай-после обявиха старта на любимото на много зрители
Коментари Харесай

Нова тв се готви да смачка БТВ с куп звезди в Hell’s Kitchen

Кадри Нова ТВ

Най-после оповестиха старта на обичаното на доста фенове готварска шоу Hell’s Kitchen. Вечерта на 20 февруари началник Виктор Ангелов ще ни запознае с новите участници, които ще се борят за огромната купа и премията от 100 000 лева



Един от снимачните дни беше по време на фестивала „ Сурва “ в Перник.

Аз съм довел моите кукери, с които също ще спретнем шоу. Тъй като през днешния ден следва да се снима един от епизодите на предаването Hell’s Kitchen, задачата пред участниците през днешния ден е много виновна. В Перник не се идва без предварителна подготовка, защото може да се срещнете с пернишка сурвачка. Това е винкел с пуканки. Тъй като не желаеме да ни изпращат с такава сме подготвили ужасно меню и всичко по БДС. Сочно, вкусно и издадено на момента. Още от предишния сезон, ние отиваме при хората, а не ги чакаме те да дойдат при нас. Както сме през днешния ден в Перник, по този начин ще обиколим още забавни места. Очаквайте ни и гледайте предаването. Това показа пред камерата на Нова ТВ началник Ангелов.



Тази година в Hell’s Kitchen тимовете няма да са два, а три. Имаме звезден тим, формиран напълно от звезди, които са готини и занимателни. Някои могат да готвят като същински шеф-готвачи, други са дилетанти и занапред ще се учат, само че на финала в моите ръце, нещата ще излязат както би трябвало, разкри част от изненадите началник готвачът. Тази година ще вървим и на посетители в някои от участниците, които ще имат опция да поканят останалите в своя роден дом.

Макар да вика, хвърля тигани и храна, кара се началник Ангелов е един от любимците на феновете.

Айде, да почва към този момент. Чакам с неспокойствие. Гаааз….

Щом ще обикалят и дребни обитаеми места Нека посетят сливенския край

Уникален началник, добре пристигнал в Перник ❤️
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР