Кадри: Нова твМощната буря Ксавие, която премина през Северна Германия, отне

...
Кадри: Нова твМощната буря Ксавие, която премина през Северна Германия, отне
Коментари Харесай

Дъжд и ураганен вятър: Бурята Ксавие взе 7 жертви в Германия

Кадри: Нова тв

Мощната стихия " Ксавие ", която мина през Северна Германия,  отне живота на седем души . Стихията нанесе съществени вреди с пориви напразно до 180 км/ч.

Движението на влакове сред Берлин, Хамбург, Хановер и Кил е лимитирано или прекратено. Най-сериозните проблеми са провокирани от паднали дървета. И до момента в който публичният превоз в Хамбург последователно се възстановява, в Берлин към момента има нарушавания на графика. Стотици пасажери прекараха нощта по гарите поради мощната стихия, съобщи Нова тв.

Междувременно минимум 22-ма души са починали, а други 20 са в неопределеност , откакто тропическата стихия „ Нейт ” връхлетя Коста Рика, Никарагуа и Хондурас. Стихията се придвижва на север и се чака да доближи Съединените щати като вихър от първа степен.

Обявено е изключително състояние. Бурята донесе проливни дъждове и провокира свлачища и наводнения, които блокираха пътища, унищожиха мостове и домове. Само в Коста Рика 400 000 души са без питейна вода, а други хиляди са настанени във краткотрайни убежища.

Заради бурята петролните компании започнаха евакуация на чиновниците си от платформите в американската част на Мексиканския залив. Очаква се довечера „ Нейт ” да стигне до полуостров Юкатан в Мексико. По-късно бурята може да се трансформира в вихър и да удари територията на Съединените щати.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР