Кадри: Нова твЛори е родена с рядката болест дефицит на

...
Кадри: Нова твЛори е родена с рядката болест дефицит на
Коментари Харесай

Лори има рядко заболяване и се нуждае от спешна операция в САЩ. Нека й помогнем да ходи нормално

Кадри: Нова тв

Лори е родена с рядката болест недостиг на бедрената кост. Случай, който се среща един път на 250 000 раждания. Затова едното й краче към този момент е с 10 сантиметра по-късо от другото и с годините разлиаката ще се усилва. В Европа няма добра здравна процедура с такива случаи и родителите на Лори намират експерт в щатите. Той дава 100% късмет за възобновяване. Операцията е доста скъпа и първото, което вършат родилите е да се извърнат към фонда за лекуване за деца в чужбина, оповестява Нова тв.

Фондът обаче ги пренасочва към интервенция във  Виена за много по-ниска сума. 

" Никъде няма разказано в Европа да се прави тъкмо тази интервенция. В Америка е първия и единствен доктор, който се занимава с този проблем ", споделя татко й. 

Родителите вземат решение да се откажат от фонда и стартират сами да вършат акция за набиране на средста. Срещат в хората огромно схващане. До края на годината би трябвало да се съберат още 80 000 лева за интервенцията в Щатите. След като клиниката във Флорида схванала, че страната няма да помогне, създали отстъпка от цената за интервенцията. 

PayPal account – [email protected]

Дарителска сметка УниКредит Булбанк UNCRBGSF

BGN сметка – BG16 UNCR 7000 1523 2804 10

USD сметка – BG27 UNCR 7000 1523 2804 06

Титуляр: Лора Петрова Ангелова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР