Кадри Нова ТВКухнята на Ада се превърна наистина в ад

...
Кадри Нова ТВКухнята на Ада се превърна наистина в ад
Коментари Харесай

Любов, кавги и между другото готвене в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ

Кухнята на Ада се трансформира в действителност в пъкъл за някои от участниците, само че този път пръст в това няма началник Ангелов. Новото попълнение Михаела лази по нервите май на всички и може би ще се стигне и до физическа разпра, в случай че не успее да се овладее. Първият величествен скандал стана със сладкарката Стефани, само че както наподобява няма да е финален.

Човекът, който пробва да охлади пристрастеностите сред двете дами, а точно фенът на „ Левски “ Нинов, става идната жертва на прехвалената готвачка, която отказвала оферти даже на заведения за хранене със звезда „ Мишлен “.


`); break case width
Михаела атакува и него и го засипва с обиди, до момента в който другите пробват да странят от тези кавги, даже Симона, която се носи в облаците пробва богатство да ги укроти.

След толкоз доста каране би трябвало да има и малко обич, обобщава обстановката в общежитието Чоткин.



Напоследък много постоянно сънувам Симонка, призна си влюбения до уши Димитър като се изчерви. Радвам се да я видя когато се събудя и да пия кафе с нея.

Хубавицо!

Здрастиии!

С Димитър като се събудим се търсим кой къде е. Харесвам у Димитър отношението, това че ми угажда, непрекъснато ми готви и е много грижлив.



Двамата даже си споделят по-лични неща и стартират да се опознават от ден на ден. Симона показа пред всички, че не се схваща с татко си и не си приказват от много дълго време.
Оказа се, че майките и на двамата имат рожден ден на 2 март.


Това е орис бе Митак, незабавно видя знаците Чоткин. За да се срещнете съгласно мен това е орис. Май вие ще се ожените преди мен и Ками.

Абе, я стига си философствал. Я си гледай там манджите и виж кво написа!, сряза го Симона.



Разговорът продължи с това, че и двамата желаят женитба и брак. Чоткин още веднъж влезе в ролята на пророк.

Ако Симона и Димитър имат един ден деца дай боже и се роди момиче, ще се метне на Симона, горко му на Митко!

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР