Кадри Нова ТвЕкшън с добре познати лица се разигра в

...
Кадри Нова ТвЕкшън с добре познати лица се разигра в
Коментари Харесай

Стъки нахлу в студиото на Нова, докато Кутев говори. Николаев не можа да го спре, въпреки че намеси охраната

Кадри Нова Тв

Екшън с добре познати лица се разигра в студиото на Нова Тв доскоро. Защо ММА бойците се занимават с политика? Защото печелят повече, в сравнение с от спорт. Това съобщи представителят на служебния кабинет Антон Кутев в Сутрешния блок на Нова тв. 

" Нито стотинка не е взела щерка ми. Кандидатствали са и са взели финансиране от фондацията, само че откакто тя е напуснала ", оправда се той във връзка информацията от някогашния състезателен министър Красен Кралев, че щерка му се е възползвала от държавно финансиране за фондацията, в която е взела участие.

" Нормално ли е министърът да има свои хора? Аз нямам мои хора в министерствата. Бил съм 1 час общо там и не съм бил на никакви разпити. Крайно време е да скъсаме с този метод на ръководство. Защо в никакъв случай няма да имаме финалист на Tour du France? Аз мога да настоявам това, което съм видял. Хората да си създадат сметките. Моментът, в който започнеш да правиш контрапротест, значи нямаш различен ход. През цялото време отместваме фокуса ", сподели още Кутев.

Стъки не можа да бъде спрян от охранителите и нахлу в студиото по време на изявлението, с цел да съобщи, че Кутев изнася манипулативни данни. 

" Ще би трябвало да се биете с нашата защита. Моля ви, ще ви запишем за новините ", опита се да го изгони водещият Виктор Николаев. 



" Изнасят се някакви неистини и аз не мога да се защитя ", отсече Стъки, само че отстъпи и напусна студиото. 

" Аз не мисля, че тези пари са изхарчени добре. Начинът, по който са били оценени и е извършен състезанието, не е заможен ", безапелационен бе Кутев. 

" Стъки твърди, че говорите за милион, а той изброи няколко десетки хиляди ", напомни Виктор Николаев. 

" Федерацията е взимала всяка година по 180 хиляди, общо вършат 900 хиляди, с останалите пари стават милион и 100 ", приключи Кутев. 

Припомняме,  че малко преди изявлението на Кутев, посетител в студиото бе Стъки, който изясни, че през 2017г. Българската федерация по ММА получава 31 348 лева, като това е 1,3% от общата сума по програмата.

" През 2018г. – 34 890лв., а през 2019г. федерацията няма финансиране. През 2020г. сумата е 39 953лв. или 1,7% от общите средства по програмата. Парите за 5 години били 220 хиляди лева ", изясни Стъки. Кутев обаче твърди, без да демонстрира документи, че данните са радикално разнообразни. 

Попитан за какво Бойко Рашков отсрочва предаването на описите на подслушваните за идващото Народно заседание, Кутев сподели, че не му било работата да знае това, написа Блиц. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР