Кадри Нова ТВЕдин от най-харесваните наши изпълнители – Миро винаги

...
Кадри Нова ТВЕдин от най-харесваните наши изпълнители – Миро винаги
Коментари Харесай

Миро: На сцената аз служа на хората

Кадри Нова ТВ

Един от най-харесваните наши реализатори – Миро постоянно е бил прям, когато приказва за себе си. Неведнъж е споделял падовете и върховете си в кариерата, както и в живота. Всички знаем, че той се отърва от тежък алкохолизъм и откри избавление в Бога. На въпрос на Лора Крумова, предизвикан от заглавието на негово парче „ Губя надзор “ Миро отвърна:

О, майко блага, губил съм и то нееднократно, по-скоро питай по кое време съм бил. Контролът е извънредно измамлив за жалост. Хората би трябвало да имаме надзор само върху нашето отношение към хората – да сме деликатни, да сме благи.


`); break case width
Казвали са ми, че по тази причина, че съм ухилен, постоянно ми е леко, само че вярвайте напълно не е по този начин.

Той описа, че с цел да му купят пиано, той е имал договорка с татко си за година да вземе една година за три.

Татко е непретенциозен човек, само че по тази причина пък доста упорит. Той е първо потомство българин, роден в България, тъй като неговите родственици са в Румъния през днешния ден.

Когато му купили пианото, всички съседи му помагали да се качи инструмента до 9-ия етаж. „ Научих, че в случай че желая нещо, би трябвало да платя цената и тя нормално е в познание ”, сподели Миро.

На няма три годинки за малко да си отиде от този свят, само че лекарите съумяват да го спасят.



Дотолкова съм бил зле, че лекарите са подготвяли майка ми, като са й казвали: „ Свикнете с мисълта, че най-вероятно няма да успеем да спасим детето. “

Когато си спокоен, ухилен и наясно със себе си това се вижда. Така завоювах и „ Откритие “ откъдето ми потегля кариерата публично.

За другарството си с Васил Найденов описа, че то потегля още от когато е бил на 18 години.



Никога не възвеличавам хора. Почитам – да. Не ми харесва по какъв начин хората споделят Васко Найденов все едно им е братовчед.

За работата си със Слави Трифонов показа, че там се е научил на дисциплинираност, нещо което му оказва помощ и до ден сегашен.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР