Кадри Нова ТВДоста критики отнесе поп фолк певицата Мария след

...
Кадри Нова ТВДоста критики отнесе поп фолк певицата Мария след
Коментари Харесай

Излизането на Мария в Капките под въпрос

Кадри Нова ТВ

Доста рецензии отнесе поп фолк певицата Мария след първата си поява на сцената на „ Като две капки вода “. Въпреки, че изборът на ария за първото й показване беше неин, тя не съумя да се оправи със задачата.

Бутонът на шанса й отреди да се превъплъти в иконата на българската сцена Лили Иванова и това май крепко я изплаши.

В едно видео, което се завъртя в интернет виждаме ядосаната изпълнителка, по какъв начин след голям брой опити хвърля демонстративно контракта си с музикалния формат, което нямаше по какъв начин да не провокира вълна от реакции.
`); break case width

Не.. не.. не мога да изпея тази ария!
Отказвам се! Не мога! Някой различен да я изпее, споделя Мария във видео, в което се вижда по какъв начин репетира една от емблематичните песни на примата „ Щурче “.

Това е един доста сложен формат и доста работа пада. Това показа и по-рано с феновете си за подготовката на първото парче. Предстои второто издание на Капките и след всички тези изцепки май по-интересно за феновете е, дали изобщо ще се появи или ще приключи присъединяване си безславно. Едно е несъмнено, на Етиен Леви по никакъв начин не му е било елементарно, само че пък може да е съумял да приготви Мария за тази висока топка.

Мария не е първата, която изпитва компликации да влезе в кожата на различен човек и да се оправи със задачата, само че никой до момента не се е отказвал, даже с цената на излагацията пред аудитория и оскърбление за някои, които се вземат насериозно.



Лъч вяра се прокрадна въпреки всичко измежду някои оптимистично настроени фенове.

Не съм почитател на Мария. Особено като знам, че съвсем в никакъв случай не пее онлайн. Но за положително или неприятно е показала огромна храброст, с цел да взе участие в това шоу. Определено не и стигаше въздуха в първото осъществяване. Може би, щото пуши. От нея зависи, дали ще обърне рецензиите на хората. Спомням си, по какъв начин множеството мнения за Кали бяха отрицателни, само че когато изпя Ваня Костова и нещата се обърнаха.

 

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР