Кадри Нова ТВБрутална надпревара с надяждане на чушки едва не

...
Кадри Нова ТВБрутална надпревара с надяждане на чушки едва не
Коментари Харесай

Участниците в Хелс китчън бяха подложени на издевателство

Кадри Нова ТВ

Брутална конкуренция с надяждане на чушки едвам не вкара в болница двама от участниците в „ Хелс Китчън “. Състезанието сред двата тима бе да изяждат по люта чушка, като последователно силата на лютивината се усилваше. Предимство за тима си завоюва Чоткин, който с доста дебелоглав и безумство съумя да изяде едновременно една от най-лютите чушки в света – каролина рийпър.

Играта започва с „ българска шипка “, която е със степен на лютивост сред 5000 – 10 000 по Скалата на Сковил, измерваща наличието на капсаицин.


`); break case width
После пристигна ред на два пъти по-лютивата тийн грийн, след нея на жълтия кайен – 30 000 сковила. Целият мъжки тим отпадна на аленото хабанеро с равнище на лютивост сред 150 000 и 300 000 сковила.

Момичетата от женския тим – Симона, Чимидова, Полина и Светла излязоха държеливи, само че ината на Чоткин донесе победа за сините.



Малко по-късно в кухнята припадна Светла и трябваше да я избавят със зехтин и мляко. Последва я и спечелилият Чоткин, който пребледня като платно, легна в една от сепаретата и си наложи забрадка на главата, а ръцете му трепереха, до момента в който я придържаше.

Май ще би трябвало да викаме „ Бърза помощ “, сподели един от участниците.

Чоткин, това което направи е полуда. Ти си безспорна откачалка, изуми се и началник Ангелов.

В последна сметка всички се разминаха без затруднения, само че доста от участниците готвеха на вечерната резервация със страшни болки в корема.



Зрителите са извънредно възмутени от този здравен опит с участниците.

Това не беше игра, а безчинство над мъжете и дамите в „ Хелс китчън “, споделиха фенове в обществените мрежи незабавно след шоуто.

За цирка ще избият хората… до тук бях с гледането на това предаване.



Само да кажа на оня, дето не знаел, че лютото може да провокира гибел. От люто се ослепява, оглушава, можеш да получиш стомашен кръвоизлив, можеш да се задушиш, да получиш и потрес. Хора са умирали от „ люти “
опити. Нетрениран организъм, изключително с нетърпимост към люто, може да си отиде за минути от прекомерната консумация на толкоз люто. Уж готвачи, а без познания…

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР