кадри Нова твАз не съм професионален готвач. Маникюрист съм. Но

...
кадри Нова твАз не съм професионален готвач. Маникюрист съм. Но
Коментари Харесай

Изгонената от Кухнята на ада Вероника: В реалния живот трудно се разплаквам

кадри Нова тв

Аз не съм професионален готвач. Маникюрист съм. Но съм гледала всички сезони на Хелс Китчън с огромен интерес и защото тази година се даде опция да аплайват за присъединяване в шоуто и занимание готвачи, взех решение да опитам. Применах през кастингите, само че вътре е много по-различно.

Това описа пред Нова тв изгонената от Кухнята на пъкъла 30-годишна Вероника Страцимирова от Видин.



Крясъците на началник Виктор Ангелов ме страскаха, само че това се отнася за всички участници. Всеки път, когато той влизаше при нас, ние се стряскахме, описа тя. 

Малко преди да схвана, че съм утвърдена за присъединяване в шоуто, мислех да се откажа. Но гаджето ми сподели да не го върша. Много се замислих това. Той ме подтикна към това въпреки всичко да опитам, да изляза от зоната си на комфорт, да изпитам себе си и да науча нови неща, описа Вероника. 



Когато излязох от предаването, той доста ме поддържа и нямаше самообладание да ме посрещне. Той счита, че съм се показала почтено, както и фамилията ми, уточни тя.

Близките ми се учудиха от обстоятелството, че в предаването бях доста прочувствена, на моменти ме обземаше и суматоха, защото аз в действителния живот мъчно се насълзявам и одобрявам нещата с гордо вдигната глава, а в предаването постоянно плачех. Но избрах да рева там, в сравнение с да се карам с хората вътре, разяснява Вероника. 

 Любовта към готвенето я разпали дядо ми. Той ме научи да меся невероятни питки, за което доста му благодаря. Няма празнична софра без ръчно месена питка вкъщи, описа Вероника.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР