Кадри Нова ТВ: Цвети е придобила умения в детските си

...
Кадри Нова ТВ: Цвети е придобила умения в детските си
Коментари Харесай

Цвети се издаде, че е правила с майка си неща, които изобщо не са за деца

Кадри Нова ТВ: Цвети е придобила умения в детските си години и е консумирала неща, които въобще не са за нейната възраст

Цвети от Враца още веднъж е в центъра на вниманието в Хелс кичън. Непринуденото държание на врачанката разсмива всички. Детинските й пояснения за това по какъв начин се прави греяна ракия, накараха даже хилядите фенове в Априлци да се разсмеят.

Първо, взимаме захарта и я слагаме в това. После прибавяме ракията, най-после слагаме портокал, овкусяваме с още малко мед да е по-сладко и си прибавяме подправки.

Ти си на 18 години, по кое време имаше време да се научиш да правиш греяна ракия?, попита я началник Ангелов.



Ми началник, у нас зимата като ми е студено и с мама си слагаме и тати вика „ за кво унищожавате ракията “. Ние му викаме „ е по какъв начин, ние обичаме да ни е сладко “.

Ние у Враца първо научаваме по какъв начин се прави ракията, след това научаваме писмеността, изясни компетентността си във връзка с греяната ракия Цвети.

Но ракията не бе единствения шедьовър на Цвети. Нейната сланина също стана мотив за усмивки. След като Мацоев бе изпъден тя застана на скарата. След дълга битка съумя да изпече едно шишче, което даде за проба на началник Ангелов.

Ето началник, единствено това оцеля. Другите умряха в огъня. Той я изпрати да го подари на някой от публиката.

Държа аз последното шишче и виждам хиляди гладни хора и си крещя: „ Това са като вълци, а аз съм тяхното агне “. Давам едно малко шишче на едно малко детенце да ме помни с положително.


Цветомира забавлява и феновете пред екраните и провокира голям брой позитивни мнения.
Еееех, Цвете!
Нямаш стигане!
Една греяна ракия ли ще ти се опре
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР