Кадри Нова ТВ: Никой няма да те измести от сърцето

...
Кадри Нова ТВ: Никой няма да те измести от сърцето
Коментари Харесай

Никой няма да те измести от сърцето ми, Нана: Жоро Игнатов

Кадри Нова ТВ: Никой няма да те измести от сърцето ми, Нана: Жоро Игнатов

Емоционално прощаване с Жоро Игнатов и предаването „ Съдебен спор “ направи Нана Гладуиш.

Тя взе дефинитивно решение да заживее зад океана и това поставя завършек на дългогодишната й кариера като водещ на това шоу.

Със сълзи на очи досегашния й началник се сбогува с нея:

Близо година отлагах тази разлъка с вярата да не се случи, само че неизбежната разлъка пристигна.
Заради теб съм изплакал най-вече сълзи в живота си.
След всичко към този момент претърпяно нуждая се да поема в друга посока и да си дам време. Това е един от най-тежките избори, които съм правила, даже решенията по време на диагнозата ми не бяха толкоз тежки, тъй като бяха предизвестени.

Изборът беше сложен, тъй като животът ми мина тук, едни от най-важните стадии ги претърпях дружно с вас, феновете на Нова. Благодаря на малкия екран за разбирането, отношението, за поддръжката и за прелестните ми сътрудници.

Благодаря и на вас, феновете, че плакахте и се смяхте дружно с мен, сподели тя в последния за нея епизод на „ Съдебен спор “. Жоре, след мъжа ми, ти си единствения, който чувам.

Аз си потеглям, тъй като по този начин съм решила, тъй като още веднъж желая да предизвикам себе си и да видя какво живота може още да ми предложи, само че ще е тежко.

Екс водещата бе изпратена с доста сълзи от екипа на предаването.



Мястото на водещата Нана Гладуиш ще бъде заето от протеже на Гала и панелист в предаването й – Ромина Тасевска.

Ще окажа нужното подпомагане на новата водеща, само че истината е, че никой няма да те измести от сърцето ми. Това показа Жоро Игнатов за наследничката на Нана. Тя от своя страна пророни сълза пък за някогашната си към този момент шефка Гала:

Поемам „ Съдебен спор “, тъй като чувствам, че тъкмо това е моето място. Човешките проблеми постоянно са ме вълнували и в това предаване виждам опция да го покажа и да оказа помощ, даже и да е единствено с описване на тези същински човешки истории, а аз знам, че екипът прави доста повече от това. Тази седмица е последната ми в “На Кафе ”. Сигурно ще рева през по-голямата част от предаването, само че ще се веселя да сме дружно.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР