Кадри Нова ТВ: Керана не издържа от загубата и си

...
Кадри Нова ТВ: Керана не издържа от загубата и си
Коментари Харесай

Керана не издържа от загубата и си го върна на Владо: Наградата му е безполезна

Кадри Нова ТВ: Керана не устоя от загубата и си го върна на Владо

Според феновете завърши най-хубавият сезон на „ Като две капки вода “. Насладихме се на доста мощни и завладяващи осъществявания от всички участници и доста смях от Христо Гърбов.

Владо Михайлов започва мощно и не се отпусна нито за миг през целия сезон. Единодушното мнение е, че той е същинския победител, никой не се съмнява в това. Голямата премия лек автомобил си завоюва почтено, само че оказа се няма шофьорска брошура.

Владо би трябвало да изкара брошура, издаде го подгласничката му Керана.

Тя направи това, до момента в който го прегръща в символ на респект за успеха.

Факт е обаче, че Владо няма да има изгода от автомобила, в случай че не го вози някой различен.

За един от последните лайвове закъсахме на автомагистралата и Керана ме докара, показа и спечелилия.

Пред Нова Владо показа, че е почнал към този момент шофьорските курсове с инструктор Добри, който търпеливо го изчаквал сред уговорките.



Странно е артист да няма брошура. Ще я взема и когато жена ми реши, че съм способен да возя децата за мен ще е наслаждение.

Ако съм на Владо на местото ще подаря колата на Керана, а пък тя да го вози понякога, когато има потребност, предложи един от феновете решението на казуса.



Браво, заслужена победа на Владо! И тримата финалисти бяха най-хубавите, който и от тях да беше спечелил, щеше да е справедливо! Хронологично видяно обаче Владо имаше най-вече положителни фалшификати, тъй че напълно разумно той да е огромният победител! Браво и на Тома и Керана! Наистина мощен сезон, да няма кого да оплюеш
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР