Кадри Нова ТВ: Да, истина е за парите от Жоро

...
Кадри Нова ТВ: Да, истина е за парите от Жоро
Коментари Харесай

Да, истина е за парите от Жоро Илиев, обяви хиената Петра пред Мон дьо

Кадри Нова ТВ: Да, истина е за парите от Жоро Илиев, разгласи хиената Петра пред Мон дьо

Може би младото потомство не знае коя е „ Хищната хиена “ на поп фолка, защото от години тя не е съвременна по чалготеките, пък и не живее в България от дълго време. Петра е огромната звезда на този род от преди времето на демокрацията. Тя както доста свои сътрудници, звезди от това време е имала досег до по този начин наречените групировки и е участвала на не един техен ваучър.



Правех доста пари, имаше големи бакшиши. Жоро Илиев ми даде куфар, цялостен с пари, бяха 300 000 лева и два златни пръстена и то за няколко осъществявания единствено.

Не съм имала връзки с него, обичаше да ме гали по коляното единствено. Връщам се с куфара в къщи, събличам се гола и се загъвам с пари. Мен ме интересуват парите, не да бъда жена за една нощ.



Това описа Петра за началото на кариерата си в България, защото тя потегля още в Русия.

Като дете на доктор и детска учителка Петя се озовава в Русия с желанието за следва съветска лингвистика. Още като студентка там я виждат хора на високо равнище след едно нейно обществено осъществяване и по този начин се озовава в музикалните среди като участник в мюзикъл.

Връщайки се тук работи като преподавател по съветски и споделя за себе си, че е единствената учителка по минижуп. От учебното заведение потегля и кариерата й в България, първо група с сътрудници, по-късно независими изяви. Петра има зад тила си три брака, като последния е най-дълъг и тя към момента е с кипърския си брачен партньор.



Сънувах мъжът ми 4 години преди да го срещна и когато го видях за първи път усетих, че е той.

Отидох в Кипър по къси гащи и потник, мислех, че ще бъда там два-три дни. Оттук ме взеха родителите на мъжа ми, закараха ме там в едно заведение, дадоха ми микрофон и споделиха „ ти си “.

По време на кариерата си у нас е получавала голям брой оферти за брак от доста известни и в този момент политици.

Аз съм певица с история, знам коя съм и си знам цената. Така тя изясни за какво е отказвала толкоз пъти.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР