кадри: Нова телевизя, Инстаграм/Дарин АнгеловАктьорът Дарин Ангелов обяви в На

...
кадри: Нова телевизя, Инстаграм/Дарин АнгеловАктьорът Дарин Ангелов обяви в На
Коментари Харесай

Дарко на Гала: Аз съм страхотна майка!

кадри: Нова телевизя, Инстаграм/Дарин Ангелов

Актьорът Дарин Ангелов разгласи в „ На кафе “, че е страхотна майка. Ден след 8 март той на процедура упрекна някогашната си брачна половинка Антония, че отсъства изцяло от живота на щерка им Дария. Двамата се разделиха предходната година, като артистът не крие огорчението си, че на процедура е бил зарязан от жена си.



Така той е станал и татко, и майка на детето, което към този момент има първата си роля в киното. Актьорът разяснява, че изцяло схваща на какво са подложени дамите, които би трябвало да съчетават майчинството, домакинската работа и специалността.



За разлика от различен път, Дарко получи не насмешки, а цялостно утвърждение от сътрудниците си в предаването на Гала. Даже майката на три деца Ромина Тасевска избра да не разяснява изказванието на Дарин.



В поддръжка на думите му, сътрудника му панелист Жоро Блажев призна, че помагането в семейството е май най-ценното, с което един мъж може да помогне на дамата до себе си. Писателят описа, че на 8 март е поднесъл доста сантиментални изненади на приятелката си, само че тя се е трогнала най-вече от това, че се е развихрил в поддържането на деня. Двамата панелисти бяха толкоз въодушевени от това, което са свършили на 8 март, че се прегърнаха.



Продължавайки тематиката от какво има потребност една жена, Гала си призна, че има потребност от отмора и бягство от всекидневието. Умората от ден на ден проличава даже в държанието на звездата на Нова телевизия в ефир. Когато не е в въодушевление, Гала все по-трудно досадата си.

Певецът Юли Константинов обаче направи много мрачна за ориста на водещата, като предречи, че ще води „ На кафе “, до момента в който се пенсионира. „ Тъкмо ще престанеш да ставаш в 5:30 за предаването и ще почнеш да се събуждаш естествено по същото време “, предсказа той на Гала.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР