кадри Нова телевизияРиалити звездата и модел Джулиана Гани може да

...
кадри Нова телевизияРиалити звездата и модел Джулиана Гани може да
Коментари Харесай

Ретро чалга и кючекчийка предизвикаха голям смут в „Капките“

кадри Нова телевизия

Риалити звездата и модел Джулиана Гани може да се окаже скрития любимец в новия сезон на „ Като две капки вода “. Тя стартира доста мощно присъединяване си, като избра да дебютира като „ майката на попфолка “ Тони Дачева и изпя песента „ Шарени бонбони “.



Гани трансформира сцената на шоуто в машина на времето и върна феновете 30 години обратно, когато оркестър „ Кристал “ звучеше безусловно отвред. Изпълнението ѝ беше приветствано онлайн от първия ред от самата Тони Дачева, която съобщи, че Джулиана я е имитирала съвършено.



Ретро чалгата обаче провокира много ужас в предаването и някои леко скандални моменти. За сценаристите очевидно е било много мъчно да измислят нещо изобретателно за 90-те. Така Рачков беше заставен да направи неуместното изявление, че тогава „ имахме пари, само че нямаше какво да си купим с тях “. Това е меко казано необичайно изявление за един от най-бедните интервали в новата ни история.



Следващият чудноват миг беше кючекчийката от театралното пресъздаване на историческия ретро чалга шлагер, която Рачков дръпна, с цел да остане на сцената. Водещият по-късно безусловно награби танцьорката и я целуна по врата.



След това Рачков прати танцьорката при Фънки, като с неприлични жестове обясняваше по какъв начин щяла да му влияе тя. Кючекчекчийката обиколи масата на журито, въртейки бедра и бюст. В последна сметка Любо Киров, който другояче похвали Джулиана Гани безусловно се хвана за главата.



Танцьорката се завъртя и към Веско Маринов, а Рачков се развихри. „ За теб, Българийо! “, взе да вика водещият подигравайки се на една от най-обичаните песни на „ баджанака “. Най-накрая Рачков и Геро дадоха по 10 лв. на танцьорката „ да му седне “, което тя и направи.



Някъде в този миг пресъздаването на мутренската атмосфера на 90-те стана не толкоз занимателна, колкото при започване на осъществяването.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР