кадри Нова телевизияПрочулата се в Игри на волята“ Денислава се

...
кадри Нова телевизияПрочулата се в Игри на волята“ Денислава се
Коментари Харесай

Дени от „Игри на волята“ си има ново гадже и влиза в „Един за друг“

кадри Нова телевизия

Прочулата се в „ Игри на волята “ Денислава се появи изненадващо като панелист в предаването на Гала. Най-добре класиралата се жена в последния сезон на конкуренцията изсипа за нула време куп любопитна информация за себе си.

Гала въобще не се церемони и незабавно заби въпроса: „ Какво става с любовта? “



Директната интервенция в персоналния живот изненада панелистите, само че шефката им незабавно ги накара да млъкнат и наостри уши за злословия.

Дени съобщи, че сега има нова обич, само че към този момент е загадка. После обаче се появи неочакван кадър, в който се видя логото на известното шоу на Нова телевизия „ Един за различен “. На нея Денислава държеше нечия ръка и след къс, само че натоварен разпит от Гала и екипа ѝ се обясни, че това е мъжка ръка, и то най-вероятно на мъжа, който към този момент пази в загадка.



Участничката в „ Игри на волята “ разкри, че ще се появи в новия сезон на „ Един за различен “, само че стана напълно ясно в каква роля. Както стана ясно неотдавна, Мария Игнатова става водещ на риалитото за двойки, като ще партнира на емблематичния Емо Чолаков.

Малко по-късно Денислава слиса всички в студиото, като съобщи, че с цел да поддържа фигурата си, яде единствено веднъж на ден. Тя описа, че е почнала тази процедура още преди „ Игри на волята “, с цел да е подготвена за глада в Чистилището и на Дивата река.

„ Виолета си отпътува в Съединени американски щати преди месец и половина, само че скоро ще идва отново. Опитвам се да си я прибера в България “, сподели Денислава за майка си, която стана една от звездите на „ Игрите “.



Денислава разкри също, че за малко да взе участие в международното риалити „ Squid Game “, което копира корейския хитов сериал „ Игри на калмари “. Тя обаче по този начин и не получила покана за последния кастинг и си останала в България.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР