кадри Нова телевизияКойто тепърва е решил да си купува билети

...
кадри Нова телевизияКойто тепърва е решил да си купува билети
Коментари Харесай

Рафи предупреди за ужасна измама с „Капките”

кадри Нова телевизия

Който занапред е решил да си купува билети за финала на сезона на „ Като две капки вода ” в Арена София, евентуално ще бъде отчаян, а може би и излъган. За това предизвести Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата сподели в утринния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.



„ Публиката да внимава, сега има много подправени билети в мрежата. Много хора злоупотребяват. Не си купувайте билети от хора, които не познавате ”, изясни Рафи пред Марина Цекова.
`); break case width
Тя пък показа, че познати непрекъснато я питат може ли да им откри предложения или билети за „ Капките ”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, само че освен той.

„ Звънят и на майка ми да я питат за предложения ”, разкри той.



Рафи Бохосян разяснява, че големият триумф на „ Като две капки вода ” се дължи на това, че носи огромен позитивизъм. Това го прави друго от другите риалити формати, в които спортния детайл е водещ.

„ И при нас има съревнование, само че е оставено надалеч на по-заден проект ”, съобщи Рафи.

Като режисьор на „ Капките ” той не сподели кой му е любимецът в този сезон. Бохосян обаче призна, че изпълнителите идват при него за съвет освен като режисьор, а като победител в предаването. За Рафи най-голямото му достижение зад пулта в предаването е сцената, на която Зомбори направи своята незабравима реплика на Майкъл Джексън.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР