кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите, PlanetaOfficialДенислава разкри, че отпадането ѝ

...
кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите, PlanetaOfficialДенислава разкри, че отпадането ѝ
Коментари Харесай

Денислава: Мартин Елвиса ме спаси от токсична връзка в Игри на волята

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите, PlanetaOfficial

Денислава разкри, че отпадането ѝ от „ Игри на волята “ в действителност я е избавило от ужасна обстановка, която и можело да ѝ скапа действителния живот.

„ Трябва да съм признателна на Мартин, че отпаднах в този миг, тъй като бях в доста токсична връзка “, изясни Дени в подкаста „ След игрите “.Денислава изясни, че в случай че е била останала за последния съвет, на който продукцията кани най-близките на финалистите, е щяла да получи предложение за брак, от мъжа, от който в действителност е желала да се отърве.
От „ Игрите “ към този момент били поканили въпросния мъж, който бил подготвен да падне на коляно с пръстен в народен ефир.
„ Най-вероятно щях да кажа „ Да “, просто с цел да не го унижа “, разяснява Денислава.

От думите ѝ се разбра, че не това е било същинското ѝ предпочитание, само че най-вероятно е щяла да се огъне и пред претендента, и пред продукцията, която сигурно е желала да включи и премеждие за брак към ярките моменти в сезон 5.

Разминаването с тази обстановка е донесло голямо облекчение на дъщерята на Виолета.Мъжът, с който Денислава се е разделила е попфолк артистът Кристиян Кирилов.

Според нея той просто е желал да ядоса някогашната си жена с връзката си с нея.

Тя показа и много детайлности за това, по какъв начин той я е саботирал, с цел да не взе участие в „ Игри на волята “.
Мартин не е дал прошка на Дени, че се обърнала против него
Дени отговори и на другите злословия за връзки с хора от предаването.

„ Мастагарков е прекрасен мъж, само че не е мой вид “, това сподели тя по връзки на хипотетичния флирт с футболиста.

Подчерта също, че нищо не се е случило сред нея и Марто Елвиса, когато спаха дружно в една стая.

Той споделил, че познава Кристиян и знае, че няма да има ревнивост за това. „ Имахме елиминационна борба с комарите “, описа Денислава, Мартин умъртвил 28 от кръвопийците, като алените петна останали по стените на Резиденцията.Тя особено приказва за връзките си с Елвиса, който към момента ѝ се сърди за това, че го е предала в края на „ Игрите “.

„ Много хора, които излязат от играта, остават в нея. Има хора и от други сезони, които се ненавиждат още “, изясни дъщерята на Виолета, като акцентира, че тя прави ясна разлика сред действителност и риалити.И да е имала някакви връзки с Иван Рълев, сега ситуацията с него е „ хикс “, това сподели Дени за тази любовна нечиста сделка. Тя не влезе допълнително детайлности, само че ясно е зачерта тази опция.

„ Алелуя, няма човек към мен, върша си детокс на мозъка! “, сподели още Денислава. На въпрос какъв мъж би желала да срещне по-късно, тя отговори, че преди всичко би трябвало да е грижлив към нея.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg